Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για την 22η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Τρεις συνεχόμενες εβδομάδες συμπληρώνει στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart Γιώργος Μαζωνάκης με τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Αγαπώ Σημαίνει», έχοντας κάνει ντεμπούτο στην κορυφή.

Με οδηγό ψυχής ότι το «Αγαπώ σημαίνει… σε φέρνει στο να θες να φτάσεις στην υπερβολή» δημιουργήθηκαν δέκα μοναδικά τραγούδια, δέκα σπουδαίες ερμηνείες από το Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με τη δύναμη της φωνής του τραγουδά για όσα τον συγκινούν και τον εμπνέουν. Με τη συγκλονιστική του ερμηνεία και τον εμπνευσμένο στίχο και μουσική, επικοινωνεί πιο ηχηρά από ποτέ το προσωπικό του καλλιτεχνικό αποτύπωμα.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τις μεγάλες επιτυχίες «Σώπα Κι Άκου», «Αγαπώ Σημαίνει», «Ένα Θαύμα» και «Οινόπνευμα Φτηνό».

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζουν το «Retrospective» της Demy (No. 22), ένα EP με διασκευές καταξιωμένων Ελλήνων συνθετών.

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων:

Η συλλογή «Της Ψυχής Μου Τα Τραγούδια» του Δημήτρη Μητροπάνου (Νο. 35), «Η Ταράτσα Του Φοίβου» του Φοίβου Δεληβοριά (Νο. 47), ο «Χειμωνανθός» του Γιάννη Χαρούλη (Νο. 64), το soundtrack της ταινίας «Ζορμπάς» με συνθέσεις του Μίνου Μάτσα (Νο. 66) και το «Εδώ Λιλιπούπολη» του Μάνου Χατζιδάκι (Νο. 69).

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας