Δείτε τις πωλήσεις άλμπουμ για την 20ή εβδομάδα του 2018, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

11

Η Νατάσα Θεοδωρίδου παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην πρώτη θέση με τη νέα δισκογραφική δουλειά «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω».

Το άλμπουμ δημιουργήθηκε επάνω σε μία πολύ ιδιαίτερη ιδέα. Περιλαμβάνει 11 τραγούδια που τα έχουν γράψει όλα τραγουδιστές που είναι και τραγουδοποιοί: Κωνσταντίνος Αργυρός, Νίκος Βέρτης, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώργος Παπαδόπουλος και Γιώργος Σαμπάνης.

Από τις νέες εισόδους ξεχωρίζει το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ «Voicenotes» του Charlie Puth (No 43) και το «Electric Light» του James Bay (No 71).

Για πρώτη φορά εμφανίζεται στην κατάταξη το live album «One More Light Live» των Linkin Park (Νο 73), που ήταν η πρώτη κυκλοφορία του συγκροτήματος μετά το θάνατο του Chester Bennington, αλλά και ο πρώτος δίσκος του Post Malone, το «Stoney» του 2016 (Νο 56).

Στο IFPI Chart επιστρέφουν μεταξύ άλλων:

Η ζωντανή ηχογράφηση από την επετειακή περιοδεία του Νίκου Βέρτη για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων στη δισκογραφία (Νο 9), η συλλογή «Minos 2018» (Νο 50),  το άλμπουμ «Μία Εκδρομή Είναι Η Ζωή Μου» που συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Δημήτρη Μητροπάνου (Νο 50), o παρθενικός δίσκος της Ρένας Μόρφη ως Σούλη Ανατολή (Νο 53) και η «Αρετή» του Παντελή Κυραμαργιού και των Πλέγμα (Νο 73), όπου συμμετέχουν οι Γιώργος Νταλάρας, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης κ.ά.

 

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας