Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για τη 19η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart ανεβαίνει πρώτη φορά ο νέος δίσκος «Παράξενα Δεμένοι» του Γιώργου Σαμπάνη.

Το άλμπουμ «Παράξενα Δεμένοι» περιέχει 11 πολύ ξεχωριστά τραγούδια, όλα σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και σε στίχους της μόνιμης στιχουργού του Ελεάνας Βραχάλη.

Το παιδί – θαύμα της ελληνικής δισκογραφίας στην πιο ώριμη στιγμή του, εκπλήσσει με την εκρηκτική ενέργεια και την πρωτόγνωρη δομή των νέων επιτυχιών του.

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζει το «Harverd Dropout» (Νο. 46) του Lil Pump, του πιο viral καλλιτέχνη της γενιάς του, το οποίο κυκλοφορεί με guests από την αφρόκρεμα της rap σκηνής.

Στην κατάταξη επιστρέφουν, μεταξύ άλλων:

Η συλλογή «The Greatest Hits» (Νο. 7) των Queen, το «Ποτέ Δεν Έφυγα Από ‘Δω» (Νο. 20) της Νατάσας Θεοδωρίδου, το «Πρόβα Και Πάμε» (Νο. 21) της Νικόλ Σαραβάκου, το «Wish You Were Here» (Νο. 24) των Pink Floyd, το live album «Χίλια Καλώς Εσμίξαμε» (Νο. 34) του Γιάννη Χαρούλη, το «Έλα» (Νο. 46) της Πέγκυ Ζήνα, «Το Χαμόγελο της Τζοκόντα» (Νο. 49) του Μάνου Χατζιδάκι, το Best Of άλμπουμ της Τάμτα (Νο. 51), το «Ένας Κύκλος Είναι Όλα» (Νο. 54) της Φωτεινής Βελεσιώτου, το «Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα» (Νο. 59) του Παντελή Παντελίδη και το «Nocturne» Νο. 73 του Βαγγέλη Παπαθανασίου.

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας