Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για τη 18η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Τρεις συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart συμπληρώνει το νέο άλμπουμ του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «Τραγούδια Ακατάλληλα», το οποίο είχε κάνει ντεμπούτο στην κορυφή της κατάταξης.

Τα πιο δυνατά συναισθήματα ξετυλίγονται μέσα από 20 μοναδικά «Τραγούδια Ακατάλληλα», τα οποία υπογράφουν επιτυχημένοι συνθέτες και στιχουργοί, δημιουργώντας πλούσιες εικόνες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος χαρίζει ακόμα ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι στα πιο έντονα συναισθήματα: Στον έρωτα, την αγάπη, τη χαρά, το χωρισμό, τη μοναξιά και τη απώλεια…

Ένα άλμπουμ γεμάτο «Τραγούδια Ακατάλληλα» που με τις ξεχωριστές και δυνατές ερμηνείες του Γιάννη Πλούταρχου θα γίνουν για όλους μας… κατάλληλα.

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζει η συλλογή «Join The Club 6» (Νο. 13) με τις μουσικές επιλογές του Θέμη Γεωργαντά και το επίσημο CD με τα 41 τραγούδια που παίρνουν μέρος στον 64ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision (Νο. 19), στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Στην κατάταξη επιστρέφουν, μεταξύ άλλων:

To «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?» (Νο. 12) της Billie Eilish, το «Ουράνιο Τόξο» (Νο. 28) της Έλενας Παπαρίζου, το soundtrack της ταινίας «A Star Is Born» (Νο. 30) με τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper, το «Σου Τα ‘Δωσα Όλα» (Νο. 37) του Πέτρου Ιακωβίδη, το «ΑΜ» (Νο. 39) και το «Tranquility Base Hotel & Casino» (Νο. 49) των Arctic Monkeys, το «thank u, next» (Νο. 39) της Ariana Grande, το «10» (Νο. 42) του Νίκου Οικονομόπουλου, το «Ερωτευμένος» (Νο. 47) του Νίκου Βέρτη, το «Θα ‘Θελα Αυτήν Την Μνήμη Να Την Πω» (Νο. 53) του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη, η «Γαλάζια Λίμνη» (Νο. 57) του Μάριου Φραγκούλη και το «Δε Σε Φοβάμαι Ουρανέ» (Νο. 65) της Πάολα.

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας