Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για τη 17η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Μετά το ντεμπούτο του στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart, ο καινούργιος δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «Τραγούδια Ακατάλληλα» παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην κορυφή της κατάταξης.

Με την οικεία και ζεστή φωνή του, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης που έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας, ερμηνεύει 20 νέα τραγούδια που υπογράφουν επιτυχημένοι συνθέτες και στιχουργοί, καθένα εκ των οποίων δημιουργεί πλούσιες εικόνες.

Προπομπό του άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» αποτέλεσε το «Σε Έχω Ανάγκη», ένα δυναμικό λαϊκό τραγούδι που συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό και περιπετειώδες music video.

Ο Γιάννης Πλούταρχος μας χαρίζει ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι γεμάτο «Τραγούδια Ακατάλληλα».

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζει το νέο άλμπουμ «No Geography» (No. 71) των Chemical Brothers.

Ο 9ος δίσκος των Chemical Brothers είναι μια μουσική επανάσταση, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει. Το «No Geography» είναι μια διαδρομή προς το μέλλον, αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκρότημα.

Στην κατάταξη επιστρέφουν, μεταξύ άλλων, η συλλογή «Non Stop Mix 14 By Nikos Halkousis» (Νο. 11), το live album της Μελίνας Ασλανίδου και του Χρήστου Νικολόπουλου (Νο. 19), το live album του Θέμη Αδαμαντίδη (Νο. 46) και η συλλογή «Panik 2019» (Νο. 61).

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας