Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για τη 10η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart επιστρέφει για τρίτη εβδομάδα το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «A Star Is Born» (Ένα Αστέρι Γεννιέται) με τη Lady Gaga και τον Bradley Cooper.

Το άλμπουμ κατάφερε να κάνει ντεμπούτο στην πρώτη θέση τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών, θέση στην οποία παρέμεινε για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες, όσο και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το «Shallow» αναδείχθηκε στο πιο πολυβραβευμένο τραγούδι στα χρονικά κερδίζοντας μεταξύ άλλων δύο βραβεία Grammy, μία Χρυσή Σφαίρα, ένα BAFTA Award και ένα Όσκαρ.

Το soundtrack του «A Star Is Born» περιλαμβάνει επίσης τα τραγούδια «Always Remember Us This Way» και «I’ll Never Love Again», τα οποία έχουν αγαπηθεί όπως το «Shallow».

Από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart της εβδομάδας ξεχωρίζει το «Invasion Of Privacy» της Cardi B (No. 65) που πρόσφατα εκδόθηκε για πρώτη φορά σε CD και το «Mon Pays C’ Est L’ Amour» του Johnny Hallyday (No. 75).

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων η deluxe επανέκδοση του «Nevermind» των Nirvana (Νο. 28) και το βινύλιο με το soundtrack της ταινίας «Pulp Fiction» (Νο. 35).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Top 75 συναντάμε 22 κυκλοφορίες των Queen, στις οποίες προεξάρχουν το soundtrack της ταινίας «Bohemian Rhapsody» (τρεις εβδομάδες στο Νο. 1) και η τριπλή συλλογή «The Platinum Collection».

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας