Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για τη 16η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Ντεμπούτο στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart κάνει ο Γιάννης Πλούταρχος με τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Τραγούδια Ακατάλληλα».

Τα πιο δυνατά συναισθήματα ξετυλίγονται μέσα από 20 μοναδικά «Τραγούδια Ακατάλληλα», τα οποία υπογράφουν επιτυχημένοι συνθέτες και στιχουργοί, δημιουργώντας πλούσιες εικόνες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος χαρίζει ακόμα ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι στα πιο έντονα συναισθήματα: Στον έρωτα, την αγάπη, τη χαρά, το χωρισμό, τη μοναξιά και τη απώλεια…

Ένα άλμπουμ γεμάτο «Τραγούδια Ακατάλληλα» που με τις ξεχωριστές και δυνατές ερμηνείες του Γιάννη Πλούταρχου θα γίνουν για όλους μας… κατάλληλα.

Εκτός από τα «Τραγούδια Ακατάλληλα» του Γιάννη Πλούταρχου, είσοδο στο IFPI Chart κάνουν:

Οι επανεκδόσεις βινυλίων των δίσκων «Πασχαλιές Μέσα Από Τη Νεκρή Γη» (No. 9) και «Ο Σκληρός Απρίλης του ’45» (No. 10) του Μάνου Χατζιδάκι από τη φετινή «Record Store Day», το live album «The Party Goes On» (No. 31) του Πασχάλη, η συλλογή «Honk» (No. 36) των Rolling Stones και το «Begin Again» (No. 41) της Norah Jones.

Από τις επιστροφές – επανεισόδους στην κατάταξη ξεχωρίζει το τριπλό live album «Hotel Ερμού 2015 – 2018» (Νο. 60) της Άννας Βίσση.

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας