Οι φυσικές πωλήσεις άλμπουμ στην ελληνική αγορά για τη 13η εβδομάδα του 2019, όπως καταγράφονται στο επίσημο IFPI Chart.

Ντεμπούτο στο Νο. 1 του επίσημου IFPI Chart κάνει το «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO» της Billie Eilish.

Το «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO» είναι το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της 17χρονης τραγουδίστριας που γνωρίζει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως τους τελευταίους μήνες.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τα ήδη γνωστά singles «you should see me in a crown», «when the party’s over», «bury a friend» και «wish you were gay», καθώς και ακόμα 10 ολοκαίνουργια τραγούδια μεταξύ των οποίων το νέο single «bad guy».

Η Billie Eilish έχει γίνει ήδη πρότυπο στις νεαρές ηλικίες και έχει καταφέρει να φέρει ένα νέο αέρα στην pop μουσική.

Εκτός από το «WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO», από τις νέες εισόδους στο IFPI Chart ξεχωρίζουν το «Ώρες Αιχμές» της Μαλού (Νο. 14), το «Empath» του Devin Townsend (No. 53), το «40 Tours Around The Sun» των Toto (No. 67), το «Feral Roots»  των Rival Sons (No. 65) και το «Encore» των The Specials (No. 72).

Στην κατάταξη επιστρέφουν μεταξύ άλλων:

Το «…Και ο Έρως Θεός Είναι» του Νότη Σφακιανάκη (Νο. 38), «Η Ταράτσα του Φοίβου» του Φοίβου Δεληβοριά (Νο. 41), το «Best Of 2018» του Γιάννη Κότσιρα (Νο. 42), το «In Search Of Mona Lisa» του Santana (No. 46), το live album του Θέμη Αδαμαντίδη (Νο. 49), το «Down The Road Wherever» του Mark Knopfler (No. 50), το «Μια Μέρα Πριν Το Χειμώνα» των Πυξ Λαξ (Νο. 53), το «Πρόβα Και Πάμε» της Νικόλ Σαραβάκου (Νο. 57), το soundtrack του «Suspiria» από τον Thom Yorke (No. 62), το «Έρωτας Ή Τίποτα» του Γιώργου Νταλάρα (Νο. 68), το «ΑΜ» των Arctic Monkeys (No. 72) και το «Χίλια Καλώς Εσμίξαμε» του Γιάννη Χαρούλη (Νο. 75).

Δείτε αναλυτικά το Top 75 του IFPI Chart στην επόμενη σελίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας