Οι Albatross και Pegasus ( Ίων και Andri J από τους Univers αντίστοιχα) επιστρέφουν μετά από 3 χρόνια, μετά το «The Big Bang», με έναν ακόμα πιο εξελιγμένο από κάθε άποψης δίσκο που η βαρύτητα λόγου του τον διαχωρίζει από τους υπόλοιπους ραπ δίσκους, όπως διαχωρίστηκε και η βαρύτητα από τις υπόλοιπες δυνάμεις την Εποχή του Πλανκ! Και το όνομα του δίσκου: «The Planck Era», με βαρυσήμαντα νοήματα για τον προβληματισμό και την αφύπνιση του νου!

Ο δίσκος αποτελείται από 14 κομμάτια  με έντονο και μόνο, κοινωνικό στίχο από τους δύο Mc’s!Τη μουσική παραγωγή και σύνθεση υπογράφει με το δικό του μοναδικό τρόπο ο Ίων δίνοντας μία συγκεκριμένη ροή και ατμόσφαιρα σε όλο το εγχείρημα. Τον προγραμματισμό του δίσκου επιμελήθηκε ο Andri j, ενώ για πρώτη φορά στα Cuts εμφανίζεται το νέο μέλος της Ομάδας των Univers, ο Dj Rawkuts. Στον δίσκο συμμετέχει ο γνωστός σε όλους, φίλος και μουσικός συνοδοιπόρος Anser (Flowjob). Η τελική μίξη και το mastering του δίσκου έγιναν στο Μixdown studio από τον Eversor (Major League Bangers).

Μπορείτε να ακούσετε μέσω διαδικτύου ολόκληρο τον δίσκο εδώ!

Η παρουσίαση του δίσκου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαΐου 2014 στο KooKoo Live music Bar στις 21:00. Να είστε όλοι εκεί!

Albatross-Pegasus on Facebook

Αφήστε το σχόλιό σας