Αρχική Μουσικά Νέα Hip Hop music Ακυρώθηκε η αναβίωση του «Woodstock» για την 50ή επέτειό του

Ακυρώθηκε η αναβίωση του «Woodstock» για την 50ή επέτειό του

-

Δες και αυτά

Το «Woodstock» δεν αναβιώνει, αλλά προκαλεί ξανά χάος.

Ακυρώθηκε το μεγαλόπνοο σχέδιο για την αναβίωση του θρυλικού φεστιβάλ «Woodstock» με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την αρχική διοργάνωσή του.

Ένας από τους οικονομικούς επενδυτές του φεστιβάλ ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι απέσυρε τη χρηματοδότησή του από το «Woodstock 50», το οποίο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 16 – 18 Αυγούστου στο Watkins Glen της Νέας Υόρκης.

«Παρά την τεράστια επένδυση χρόνου, την προσπάθεια και την αφοσίωσή μας, δεν πιστεύουμε ότι η παραγωγή του φεστιβάλ μπορεί να εκτελεστεί ως ένα γεγονός άξιο του εμπορικού σήματος του Woodstock, διασφαλίζοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια των καλλιτεχνών, των συνεργατών και των παρευρισκόμενων», δήλωσε η Dentsu Aegis Network εκ μέρους της Amplifi Live.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο ούτε από τον Michael Lang, συνιδρυτή του αυθεντικού «Woodstock», ούτε από κάποιον άλλον εκπρόσωπο.

Η διοργάνωση της επετειακής εκδήλωσης συνάντησε δυσκολίες τις τελευταίες εβδομάδες. Η προπώληση των εισιτηρίων επρόκειτο να ξεκινήσει την περασμένη εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκε χωρίς να γνωστοποιηθεί νέα ημερομηνία.

Woodstock 50 - poster - Hit Channel

Ως επικεφαλής του «Woodstock 50» είχαν ανακοινωθεί ο JAY-Z, οι Dead & Company και οι Κillers.

Στις τρεις σκηνές που θα στήνονταν στην πίστα αγώνων Watkins Glen International θα εμφανίζονταν επίσης καλλιτέχνες όπως οι Miley Cyrus, Halsey, Imagine Dragons, Robert Plant, Black Κeys, Satana, Pussy Riot, Janelle Monae, Chance the Rapper και πολλοί ακόμα σε σύνολο περισσότερων από 80 ονομάτων.

Το φεστιβάλ θα διεξαγόταν περίπου 185 χιλιόμετρα από την τοποθεσία της αρχικής διοργάνωσης.

Το «Woodstock 50» ήταν ανεξάρτητη εκδήλωση από τη συναυλία που έχει σχεδιαστεί να λάβει μέρος τις ίδιες ημέρες (16 – 18 Αυγούστου) στο Κέντρο Τεχνών του Bethel Woods, το μέρος που φιλοξένησε το θρυλικό «Woodstock» το 1969.

 

Αφήστε το σχόλιό σας