Ματαιώνεται η προγραμματισμένη συναυλία για το Μάριο Τόκα στο Θέατρο Βράχων.

Η εταιρεία Cricos ανακοινώνει ότι η συναυλία – αφιέρωμα στο Μάριο Τόκα, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», δε θα πραγματοποιηθεί λόγω ανωτέρας βίας της παραγωγής.

Δέκα χρόνια κλείνουμε φέτος χωρίς τον Μάριο Τόκα, ένα σπουδαίο καλλιτέχνη, για τον οποίο ο Μίκης Θεοδωράκης έγραψε ότι: «δημιουργεί έργα γνήσια ελληνικά, οι μελωδίες του έχουν κάτι από τον ουρανό, τη θάλασσα, τον ίδιο το βράχο του Άθω».

Στη συναυλία στο Θέατρο Βράχων που ακυρώθηκε, τα αγαπημένα τραγούδια του Μάριου Τόκα επρόκειτο να ερμηνεύσουν ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιώτα Νέγκα, ο Μπάμπης Στόκας και ο  Βασίλης Σκουλάς.

Τους σπουδαίους ερμηνευτές αναμενόταν να συνοδεύει η ορχήστρα «Μάριος Τόκας» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Παπαζαχαριάκη και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Ηλία Μπενέτου.

Σύμβουλοι της παραγωγής ήταν η σύζυγος του Μάριου Τόκα, Αμαλία, καθώς και τα παιδιά του συνθέτη.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει με βάση τον τρόπο που έχουν αγοραστεί τα εισιτήρια:

Για όσα εισιτήρια η πληρωμή έχει γίνει με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, η επιστροφή θα γίνει αυτόματα στην κάρτα του αγοραστή. Για όσα εισιτήρια έχουν αγοραστεί με μετρητά, θα πρέπει ο πελάτης να επικοινωνήσει με την εταιρία παραγωγής στο τηλ. 210 6109513, ώρες 11 πμ – 6 μμ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας