Οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Σταρόβας και Γιάννης Ζουγανέλης συνεχίζουν το πάρτι στην «Ακτή Πειραιώς».

Η «Ακτή Πειραιώς» αποτελεί το στέκι όλων εκείνων που αγαπούν το καλό ελληνικό τραγούδι γνωρίζοντας ότι η ψυχαγωγία δεν θέλει μόνο δυνατά ντεσιμπέλ αλλά και δυνατά τραγούδια που δημιουργούν δυνατά συναισθήματα.

Το κοινό έδειξε την αγάπη του στο φετινό σχήμα της Ακτής από την πρώτη μέρα που ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης έδωσαν το σύνθημα… » Να Δεις Τι Σου ‘Χω Για Μετά».

Η αγαπημένη παρέα των τεσσάρων, που το 2008 μας χάρισε αμέτρητες αξέχαστες βραδιές με ατάκες που έγραψαν ιστορία κι ανεβασμένη ροκ διάθεση, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος με άγριες διαθέσεις!

Έτσι κάθε εβδομάδα γινόμαστε όλη μια μεγάλη παρέα μαζί με τον Βασίλη, τον Λαυρέντη, τον Δημήτρη και τον Γιάννη και για τέσσερις  ολόκληρες ώρες συμμετέχουμε στο δικό τους «πάρτι» που γίνεται και δικό μας. Μαζί τους οι ταλαντούχες Μιρέλλα Πάχου, Φρόσω Στυλιανού και ο Ιταλός Steve Tesser.

Οι ξεχωριστές και ιδιαίτερες βραδιές της πιο ωραίας παρέας που η μουσική και η φιλία τους παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο και συνεχώς εξελίσσονται, συνεχίζονται με επιτυχία.

Η «Ακτή της οδού Πειραιώς» θα σας κρατήσει συντροφιά και τις ημέρες των εορτών.

Το εορταστικό πρόγραμμα της «Ακτής Πειραιώς»:
Σάββατο 23, Κυριακή 24 και Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου
Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Δεκεμβρίου

Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Σταρόβας, Ζουγανέλης
έδωσαν το σύνθημα έναρξης στην «Ακτή Πειραιώς»

Δημήτρης Σταρόβας - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιάννης Ζουγανέλης - Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Μιρέλα Πάχου - Ακτή Πειραιώς - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας