Η επιτυχία συνεχίζεται και η παράταση είναι μονόδρομος για τη συνάντηση Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσα, Σταρόβα και Ζουγανέλη επί σκηνής.

Όταν στη σκηνή συναντιούνται ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης, τα λόγια είναι περιττά.

Και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα φέτος, με τις γεμάτες κόσμο βραδιές στην «Ακτή Πειραιώς» τους τελευταίους δύο μήνες. Το κοινό έδειξε την αγάπη του στο φετινό σχήμα από την πρώτη μέρα και πέρασε ξεχωριστές και ιδιαίτερες βραδιές απολαμβάνοντας ένα τετράωρο πρόγραμμα που τα είχε όλα:

Μπαλάντες, ροκ ενέργεια, χιούμορ, ιστορικά κομμάτια, τραγούδια σταθμούς, αλλά και νέες επιτυχίες κι απρόβλεπτες επιλογές!

Η παράταση των επιτυχημένων εμφανίσεων τους είναι μονόδρομος και πλέον κάθε Σάββατο ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης, η αγαπημένη παρέα των τεσσάρων, σας περιμένουν με άγριες διαθέσεις, τα αγαπημένα τραγούδια τους και το χιούμορ τους.

Μαζί τους είναι η Μιρέλα Πάχου με τη ζωντάνια της και φυσικά… το ακορντεόν της, ο Ιταλός ταλαντούχος κιθαρίστας Steve Tesser που συμπράττει με άποψη και καθαρότητα στο μουσικό του λόγο και η Φρόσω Στυλιανού με το πάθος και τις ιδιαίτερες ερμηνείες της.

Σαν απάντηση σε όσα ζούμε και μας περιμένουν ακόμα, οι τέσσερις μας κλείνουν το μάτι και μας λένε: «Κι αν είμαι ροκ, μη με φοβάσαι»!

Παπακωνσταντίνου, Μαχαιρίτσας, Σταρόβας, Ζουγανέλης
έδωσαν το σύνθημα έναρξης στην «Ακτή Πειραιώς»

Δημήτρης Σταρόβας - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Γιάννης Ζουγανέλης - Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Μιρέλα Πάχου - Ακτή Πειραιώς - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας