«Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς, ξεκίνησαν την προηγούμενη Παρασκευή τις εμφανίσεις τους στην Ακτή Πειραιώς και το Hit Channel σας παρουσιάζει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την πρεμιέρα τους!

 

«Ο πιο βίαιος πολιτικός και σεξουαλικός πανζουρλισμός της Εμφυλίου» πραγματοποιείται φέτος στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς σύμφωνα με τους συντελεστές της. Η πρεμιέρα; Μαγική! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Σάκης Μπουλάς έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και διασκέδασαν όλους όσοι βρέθηκαν στην Ακτή Πειραιώς.

Μία μουσικοθεατρική παράσταση με πολύ τραγούδι, αλλά και με πολύ γέλιο, καθώς Γιάννης Ζουγανέλης και Σάκης Μπουλάς είναι από τους μετρ του είδους και ξέρουν να το κάνουν πάρα πολύ καλά εδώ και 6 χρόνια στη σκηνή της Ακτής Πειραιώς.

Μαζί με την τριάδα Χατζηγιάννη, Ζουγανέλη και Μπουλά, εμφανίζονται και ο Γιώργος Μάγκας με το κλαρίνο του, ο Τζώνυ Βαβούρας, η Μαρία Διακοπαναγιώτου (κατά κόσμον η Τασούλα του Κίτσου) η Βαλάντω Τρύφωνος, η Νικολέτα Τρίκη (χορεύει φλαμένγκο) και οι ηθοποιοί: Μαρίνα Σαμάρκου, Στεφανία Γκουρνέλλου.

Αφήστε το σχόλιό σας