Ο Alex Balog (Αλέξανδρος Μπαλογιάννης) είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους ,ταλαντούχους παραγωγούς της Ελλάδας που έρχεται να μας καταπλήξει για τέταρτη φορά, με το νέο του single »I Need You Back».

Το »I Need You Back» υπόσχεται μία Dance/House παραγωγή που σε συνδυασμό με τα εκπληκτικά φωνητικά του Carlos ,θα σας ξεσηκώσει και συγχρόνως θα σας συνεπάρει, έχοντας μια δυνατή Dance παραγωγή και ταυτόχρονα μαγευτική φωνητική ερμηνεία.

EnPon Remix
Πρώτο Official Remix για το κομμάτι του Alex Balog feat. Carlos Galavis – I Need You Back και ανήκει στον EnPon (aka Γιώργος Μουστόπουλος).Το τέταρτο σε σειρά official remix του 17χρονου ταλαντούχου παραγωγού μετά από DJ Thane – Djerem – Beatlone (στο οποίο ήταν και ο νικητής του διαγωνισμού) που μας εκπλήσσει με τις ικανότητες του .Μετά από ήδη δύο releases σε labels του εξωτερικού και άλλα τέσσερα που αναμένονται ,ο νεαρός Έλληνας παραγωγός μας παρουσιάζει ένα Progressive House Remix του κομματιού ,με μια μελωδική γραμμή που δένει άψογα με την ερμηνεία του Carlos και ένα δυνατό ρεφρέν με Club Stabs που θα σας ξεσηκώσουν.


Arrow Remix
Το δεύτερο σε σειρά Remix για το κομμάτι του Alex Balog Feat. Carlos Galavis – I Need You Back ανήκει στον Arrow (aka Γιάννη Στεργιόπουλο).Ο Έλληνας παραγωγός από την Πάτρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις από τις πρώτες του παραγωγές ακόμη και στο εξωτερικό,έχοντας κερδίσει την δεύτερη θέση στον διαγωνισμό των Muttonheads #2»IVE GOT THE POWER» ως John Twinz και στην συνέχεια αλλάζοντας το όνομα του σε Arrow κάνοντας αρκετά release και Official Remixes σε μεγάλα Labels και ονόματα της House σκηνής.


Fotis Georgiadis Remix
Τρίτο Official Remix για το κομμάτι του Alex Balog feat. Carlos Galavis – I Need You Back και ανήκει στον Φώτη Γεωργιάδη. Μετά το ντεμπούτο του στην Ελληνική Dance σκηνή με το πρώτο του Single »I’ll Be Back» και πριν το δεύτερο που αναμένεται,έρχεται να μας παρουσιάσει το πρώτο του remix αυτή την φορά στο κομμάτι του Alex Balog,με έναν διαφορετικό και ξεχωριστό τρόπο δημιουργώντας μία άλλη version του κομματιού με πολλά Dance στοιχεία αλλά και ένα Club Feeling που μαζί με την εκπληκτική ερμηνεία του Carlos δεν θα περάσει απαρατήρητο.

 

Όλα τα remix καθώς και το Original mix διατίθεται δωρεάν.

Αφήστε το σχόλιό σας