Ο Jack White διοργανώνει παγκοσμίως ένα μοναδικό πάρτι προακρόασης του νέου δίσκου του.

H Feelgood Records σε συνεργασία με την Beggars, XL Recordings και το δισκοπωλείο Record House σας προσκαλεί σε μια αποκλειστική ακρόαση του νέου άλμπουμ από τον Jack White με τίτλο «Boarding House Reach».

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για πρώτη φορά το νέο δίσκο και να κερδίσουν μοναδικά δώρα και memorabilia στο ιστορικό δισκοπωλείο Record House (Ομήρου 46, Νέα Σμύρνη).

Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 23 Μαρτίου και η εκδήλωση ακρόασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 5 μ.μ.

Εκτός από την ακρόαση του νέου άλμπουμ δύο εβδομάδες πριν από την κυκλοφορία του, όλοι οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν αποκλειστικές κονκάρδες, την αφίσα της εκδήλωσης και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν έπειτα από κλήρωση ένα συλλεκτικό μονόπλευρο τρίχρωμο 7″ του νέου single «Over and Over and Over» ή μια μοναδική «Jack White» τσάντα.

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να λάβουν μέρος σε μια παγκόσμια κλήρωση για να κερδίσουν ένα super ταξίδι για δύο άτομα στο «Little Caesars» στο Detroit, για να απολαύσουν ζωντανά τον Jack White, με όλα τα έξοδα πληρωμένα και 500 δολάρια μετρητά για τα προσωπικά τους έξοδα!

Ο Jack White μας συνδέει με την αγάπη στο «Connected By Love»

Jack White - Connected By Love (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας