Δεν είναι όλοι θαυμαστές της Taylor Swift.

Ο Quincy Jones, ένας θρυλικός παραγωγός στη μουσική βιομηχανία που έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι Frank Sinatra, Michael Jackson και Aretha Franklin, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «GQ» και μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την Taylor Swift.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε τι σκέφτεται για την 28χρονη τραγουδίστρια, τη μεγαλύτερη αστέρα της pop αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, το πρόσωπο του 84χρονου Αμερικανού πήρε μία έκφραση «μεταξύ αποδοκιμασίας και απαξίωσης».

«Χρειαζόμαστε περισσότερα τραγούδια. Τραγούδια και όχι hooks», σχολίασε.

Πολλοί θεωρούν ότι η Taylor Swift είναι μία από τις καλύτερες δημιουργούς της γενιάς της, όμως ο Quincy Jones δε συμμερίζεται την ίδια άποψη και γελάει. Σύμφωνα με τον Jones, αυτό που της λείπει είναι «να γνωρίζει τι κάνει». «Από τότε που ήμουν μικρό παιδί, άκουγα πάντα κόσμο που δεν ήθελε να κάνει δουλειά. Χρειάζεται δουλειά», λέει.

Επίσης αμφισβητεί ότι η Αμερικανίδα έχει μεγάλα τραγούδια:

«Δεν ξέρουν. Δεν ξέρουν», επαναλαμβάνει. «Έχω έρθει και έχω περάσει εφτά δεκαετίες από αυτό. Το έχω δει όλο αυτό. Έχω δει πώς δουλεύει. Η άγνοια δεν είναι τίποτα», δηλώνει.

Τι θα έκανε, λοιπόν, ο Quincy Jones εάν αναλάμβανε την παραγωγή ενός δίσκου για την Taylor Swift;

«Κάτι θα βρω. Το τραγούδι είναι το κακό, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνει ο κόσμος. Ένα σπουδαίο τραγούδι μπορεί να κάνει αστέρα το χειρότερο τραγουδιστή στον κόσμο. Ένα κακό τραγούδι δεν μπορεί να σωθεί από τους τρεις καλύτερους τραγουδιστές στον κόσμο. Το έμαθα αυτό πριν 50 χρόνια», εξηγεί.

Taylor Swift: Η «σταχτοπούτα» της country
που έγινε βασίλισσα της pop

Taylor Swift - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας