Το γυναικείο ντουέτο της χρονιάς αποκτά εικόνα.

Η Christina Aguilera και η Demi Lovato δίνουν μορφή στη συνεργασία τους στο «Fall In Line».

Η Xtina επανεμφανίζεται δισκογραφικά μετά από πεντέμισι σχεδόν χρόνια απουσίας και στις 15 Ιουνίου κυκλοφορεί τον όγδοο προσωπικό δίσκο της με γενικό τίτλο «Liberation».

Οι φήμες για την πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας ήταν πάρα πολλές εδώ και αρκετούς μήνες και τελικά επιβεβαιώθηκαν όλες. Ένα από τα σενάρια που είχαν αρχίσει να διαδίδονται από τα τέλη κιόλας της προηγούμενης χρονιάς ήταν το ενδεχόμενο να συνυπάρξει καλλιτεχνικά η Christina Aguilera με την Demi Lovato.

Πράγματι, οι δύο ντίβες της pop μας χάρισαν την προηγούμενη εβδομάδα ένα υπέροχο ντουέτο που ονομάζεται «Fall In Line» και στο οποίο εντυπωσιάζουν με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους.

Η Christina Aguilera και η Demi Lovato παρουσίασαν για πρώτη φορά ζωντανά τη συνεργασία τους στη σκηνή των Billboard Music Awards 2018, την Κυριακή 20 Μαΐου, ενθουσιάζοντας το κοινό που τις παρακολούθησε.

Το επόμενο βήμα είναι η οπτικοποίηση του τραγουδιού.

Οι δύο Αμερικανίδες pop stars δίνουν για πρώτη φορά μία μικρή γεύση από το video clip του «Fall In Line», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, ίσως μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

Στο teaser βλέπουμε εικόνες από δύο μικρά κορίτσια, που υποδύονται προφανώς την Christina Aguilera και η Demi Lovato στην παιδική ηλικία τους, αλλά και από τις δύο τραγουδίστριες σήμερα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας