Το «Άγριο Πάθος» είναι ένα τραγούδι με έντονο ήχο και ρυθμό, σαν ξέσπασμα και σαν γιορτή μέσα στο κέντρο της πόλης.

«Σε μια πόλη που ’χει γονατίσει» έρχεται το «Άγριο Πάθος» για να ταράξει τις ζωές μας. Το «Άγριο Πάθος» είναι το δεύτερο τραγούδι που έγραψαν η Μυρτώ Κοντοβά και ο Βαγγέλης Τούντας για την ξεχωριστή τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη, Ελευθερία Πάτση.

Μετά από δύο επιτυχημένα lives «Σταυρό του Νότου» τον περασμένο Νοέμβριο, που ακολούθησαν την επιτυχία του πρώτου τραγουδιού της Ελευθερίας, «Δεν Έχω Λόγια», η Μυρτώ Κοντοβά και ο Βαγγέλης Τούντας μάς χαρίζουν ένα νέο τραγούδι, παθιασμένο για ζωή.

Διονυσιασμός, ρεαλισμός και νοσταλγία μαζί. Σε ένα τραγούδι που επιτίθεται στη μοναξιά της σύγχρονης πόλης, στη σιωπή των κατοίκων και στην «καταχρεωμένη από κούνια» πραγματικότητα, μέσα από τους στίχους της Μυρτώς Κοντοβά και τη μουσική του Βαγγέλη Τούντα.

Ένα τραγούδι με έντονο ήχο και ρυθμό που μεταφέρει στο κέντρο της πόλης γκάιντες, τσαμπούνες και βιολιά μπλεγμένα με ηλεκτρικές κιθάρες, σαν ξέσπασμα και σαν γιορτή.

Η Μυρτώ Κοντοβά, αγαπημένη στιχουργός, σεναριογράφος και συγγραφέας, στην πρώτη της δισκογραφική παραγωγή, καταπιάνεται με την καλλιτεχνική επιμέλεια και τη διεύθυνση παραγωγής και μας χαρίζει δύο τραγούδια με τη φωνή της Ελευθερίας Πάτση.

«Η Ελευθερία, όταν τραγουδάει, συγκινείται και δε φοβάται να το δείξει. Εκτίθεται και σπάει και ανασυντάσσεται και ξανασπάει και αυτό με συγκινεί κι εμένα τρομερά», λέει η Μυρτώ.

Κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Ελευθερία Πάτση - «Άγριο Πάθος» (Στίχοι - Lyrics)

Όχι άλλες ορφανές στιγμές
Μην αφήνεις το κερί να σβήσει
Σε μια πόλη που’ χει γονατίσει
Άγριο πάθος θέλω να με καις
Άγριο πάθος θέλω να με καις
Άγριο πάθος

Άγριο πάθος στους γκρεμούς που ανθίζεις
Για μια στάλα ζωή σπαρταράς, πλημμυρίζεις
τα σώματα
Άγριο πάθος η φωτιά με το χιόνι
Κι η δειλή μου καρδιά
Ας καεί να τελειώνει μες στα χρώματα.

Όχι άλλες ορφανές σιωπές
Καταχρεωμένη από κούνια
Μια φωτιά στα κούφια μου τακούνια
Άγριο πάθος θέλω να τα καις
Άγριο πάθος θέλω να με καις
Άγιο πάθος μέσα μου να καις

Το «Άγριο Πάθος» οδηγεί ξανά στην Αθήνα την Ελευθερία Πάτση, σε δύο lives που θα ξεσηκώσουν ακόμα περισσότερο στο «Σταυρό του Νότου», στις 25 Φεβρουαρίου και στις 4 Μαρτίου.

Η Ελευθερία Πάτση παρουσιάζει το «Δεν Έχω Λόγια»

Ελευθερία Πάτση - Eleftheria Patsi - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας