Η Αγγέλα Σιδηροπούλου είναι ένα ταλαντούχο, νέο κορίτσι που κάνει με τόλμη τα πρώτα του βήματα στο θέατρο και στο τραγούδι.

Η Αγγέλα Σιδηροπούλου μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο single με τίτλο «Εύθραυστον».

Είναι ένα πολυτάλαντο κορίτσι, το οποίο έχει φροντίσει ήδη να κάνει αισθητή την παρουσία του και στο θέατρο και στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο.

Συμμετείχε στην ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» του Γιάννη Σμαραγδή, την είδαμε στους «Συμμαθητές», αλλά η πιο σημαντική στιγμή της, για την οποία εισέπραξε και την αποδοχή του κοινού και των κριτικών, ήταν η παρουσία της στην «Evita» που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την άνοιξη του 2017.

Τη φετινή σεζόν συμμετείχε στους θιάσους δύο διάσημων και επιτυχημένων μιούζικαλ: Στο «Hair» που ανέβηκε στο Θέατρο «Χώρα» και στο «Jesus Christ Superstar» που παρουσιάστηκε στο Θέατρο «Ακροπόλ».

Η ταλαντούχα Αγγέλα Σιδηροπούλου έρχεται και μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Εύθραυστον», σε μουσική που υπογράφει ο Αντώνης Καλούδης και σε στίχους που δίνει η Σταυρούλα Παγώνα. Τη διεύθυνση παραγωγής είχαν ο Νίκος Γ. Μακράκης και ο Δημήτρης Χωριανόπουλος.

Το «Εύθραυστον» είναι ένα τραγούδι που μιλάει για τη ζωή, για τα όνειρα, τις χαρές και τις λύπες, για τις στιγμές που μας σημαδεύουν και μας ορίζουν.

Το video clip του τραγουδιού έχει επιμεληθεί σκηνοθετικά ο Θοδωρής «Ted» Ζωγράφος.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Αφήστε το σχόλιό σας