Οι Άγαμοι Θύται ολοκληρώνουν τους εορτασμούς του ασημένιου ιωβηλαίου με μία τελευταία παράσταση στο «PassPort Κεραμεικός».

H καινούρια, συλλεκτική παράσταση του Ιεροκλή Μιχαηλίδη με τους «Άγαμοι Θύται», το Σπύρο Παπαδόπουλο και το εκπληκτικό κωμικό ντουέτο Λουκετίνο οδεύει προς το φινάλε.

Και φυσικά δεν χρειάζονται συστάσεις. Όλα αυτά τα χρόνια, οι Άγαμοι Θύται έχουν αφήσει το δικό τους μοναδικό και συχνά σουρεαλιστικό στίγμα, με τις παραστάσεις-βαριετέ που στήνουν, πάντα με κέφι, φαντασία, χιούμορ, άφθονο γέλιο, σάτιρα με τον δικό τους υπαινικτικό τρόπο και με τη μουσική να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και ενώ πάντα την… ιδρώνουν τη φανέλα, με τη διάρκεια των παραστάσεών τους να ξεπερνά συνήθως τις τρεισήμισι ώρες, ο κόσμος, που τους ακολουθεί πιστά σε όλη τους την καριέρα, πάντα ζητάει κι άλλο. Απόδειξη τα χαμόγελα που βλέπεις στην έξοδο, στο τέλος κάθε βραδιάς.

Αυτό το μαγικό μουσικοθεατρικό είδος – αντίδοτο στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο «PassPort Κεραμεικός», με τη βεβαιότητα οργιαστικών νυχτών γέλιου και χαράς.

Μετά την παράταση, τα… «πέναλτι» θα χτυπηθούν στην τελευταία παράσταση, το Σάββατο 11 Μαρτίου.

Ένα επετειακό υπερθέαμα, με 22 ηθοποιούς, τραγουδιστές, χορευτές και μουσικούς επί σκηνής. Σε κείμενα Δήμητρας Παπαδοπούλου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη και Χρήστου Τολιάδη.

Επί σκηνής πρωταγωνιστούν οι:

Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Χρήστος Μητρέντζης, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιώργος Χατζής, Σοφία Παπουλάκου και η Ρούλα Μανισάνου. Και φυσικά, o βιρτουόζος Σπύρος Παπαδόπουλος και το φοβερό κωμικό δίδυμο Lucchettino.

Χορεύουν: Αλεξάνδρα Γρηγορίου, Μαρία Κοσμάτου, Άννα Μάγγου, Βαρβάρα Νεμπή

Οι Lucchettino συναντήθηκαν για πρώτη φορά με τους «Άγαμοι Θύται» πριν 12 χρόνια, όταν ο Ιεροκλής τους κάλεσε να συμπράξουν στις τότε παραστάσεις τους, όπου και θριάμβευσαν. Σήμερα είναι πλέον πασίγνωστοι σε όλη την Ευρώπη, με τα media στο εξωτερικό να τους υμνούν και να τους κατατάσσουν στους ελάχιστους καλλιτέχνες που υπηρετούν τη συνέχεια της commedia dell’ arte, αυτό το εξαιρετικό είδος ιταλικού κωμικού θεάτρου!

 

Αφήστε το σχόλιό σας