Με Eminem, Beyoncé και The Weeknd επικεφαλής!

Επιτέλους, το Coachella ανακοίνωσε τη σύνθεση του 2018. Το φετινό lineup Coachella είχε headliners τους Eminem, Beyoncé και The Weeknd, καθώς και έναν τόνο άλλων undercard acts που υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό που θα βρεθεί στο Indio της Καλιφόρνια στις 13 – 15 και 20 – 22 Απρίλη μοναδικές στιγμές.

Πέρα από τους τρις βασικούς headliners του Coachella 2018 και οι καλλιτέχνες δεύτερης γραμμής είναι επίσης απίστευτα εκπληκτικοί, πολλοί από τους οποίους είτε είχαν ένα εκπληκτικό 2017 είτε προέρχονται από κάποιο άλλο απροσδόκητο μέρος. Οι SZA, Kygo, Haim, David Byrne, Migos, Soulwax, Odesza, Illenium, Deorro, San Holo, Cardi B και Post Malone είναι μερικοί από αυτούς.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε την συμπερίληψη των Jamiroquai στη φετινή σύνθεση. Σύμφωνα με το Setlist.FM, το συγκρότημα έπαιξε τελευταία φορά στην Αμερική πριν από 12 χρόνια στα τέλη του 2005.

Δείτε αναλυτικά όλο το lineup παρακάτω:

Αλλά αν και μάθαμε το lineup εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές ερωτήσεις. Ο The Weekend θα φέρει μαζί τους και του Daft Punk; Ποιος θα παίξει στις σκηνές Do Lab και Heineken House; Θα υπάρξουν νέες stages; Πού είναι οι Chainsmokers;

Αφήστε το σχόλιό σας