Αυτός είναι ο entry level controller Pioneer DDJ-SB2 για το Serato DJ

-

Στηρίξτε μας με ένα like

5,983ΥποστηρικτέςΚάντε Like
69ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
849ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

Πάρτε τον έλεγχο της μουσικής σας στα χέρια σας! Με ποτενσιόμετρα Trim, μετρητές στάθμης, το εφέ beat Pad Trans και έλεγχο 4 deck

H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της  Pioneer DJ στην Ελλάδα παρουσιάζει το νέο entry level controller, DDJ-SB2.

Με την παρουσίαση του DDJ-SB2 για τα Serato DJ Intro και Serato DJ, οι φιλόδοξοι DJ μπορούν πλέον να πάρουν τον έλεγχο της μουσικής στα χέρια τους, χωρίς συμβιβασμούς. Ο Pioneer DDJ-SB2, με δύο κανάλια, ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά του προγενέστερου DDJ-SB –όπως η λειτουργία Filter Fade, τα Performance Pads αλλά και προηγμένες λειτουργίες που δεν είναι συνήθως διαθέσιμες σε αυτό το επίπεδο τιμής– και επιπλέον trim pots, level meters, το εφέ Pad Trans beat  και έλεγχο των 4-deck του Serato Dj Intro.

Ο Pioneer DDJ-SB υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής μεταξύ των αρχάριων DJ, χάρη στον ενστικτώδη, άμεσο έλεγχο του Serato DJ Intro (δωρεάν) και του Serato DJ (αναβάθμιση με χρέωση), τα οποία προσφέρουν λειτουργίες όπως τα εφέ iZotope, η Κατάσταση Slip, η δυνατότητα εγγραφής και πληθώρα πακέτων επέκτασης. Η πρωτοποριακή λειτουργία Filter Fade του controller δίνει στους DJ τη δυνατότητα να πραγματοποιούν μίξεις απρόσκοπτα, προσαρμόζοντας την ένταση και το φίλτρο διέλευσης υψηλών συχνοτήτων μόνο με ένα χέρι. Έτσι, έχουν το άλλο χέρι διαθέσιμο για να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους χρησιμοποιώντας με την αφή τα Performance Pads και διάφορα πλήκτρα για έλεγχο και ενεργοποίηση δειγμάτων (samples), εφέ loop και σημείων έναρξης (cue).

Τώρα, ο DDJ-SB2 προσθέτει δυνατότητες επαγγελματικού επιπέδου, που συνήθως υπάρχουν μόνο σε controller ανώτερης κατηγορίας, όπως τα ποτενσιόμετρα Trim και οι μετρητές στάθμης για τον

έλεγχο της έντασης σε κάθε κανάλι. Νέα χαρακτηριστικά σε αυτό το επίπεδο τιμής είναι επίσης ο έλεγχος τεσσάρων deck και το κβαντισμένο εφέ beat Pad Trans, το οποίο “κόβει” την ένταση σε συγχρονισμό με τον ρυθμό (BPM) όταν ο DJ χτυπάει τα Performance Pads.

Ο DDJ-SB2 τροφοδοτείται με ρεύμα μέσω USB και είναι πιο συμπαγής και φορητός από τα αντίστοιχα επαγγελματικά μοντέλα DDJ-SX2 και DDJ-SZ, αλλά προσφέρει την ίδια διαισθητική διάταξη, υψηλή ποιότητα κατασκευής και πολλές προηγμένες λειτουργίες.

Παρακολουθήστε τον DDJ-SB2 εν δράσει.

Περισσότερες πληροφορίες:

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr

Αφήστε το σχόλιό σας