Η Intersys A.E., επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, συνεχίζοντας την επιτυχία των αναγνωρισμένων ακουστικών Club Sound, παρουσιάζει σήμερα δύο μοντέλα ακουστικών on-ear στην ολοκαίνουργια σειρά Superior Club Sound. Το ένα από τα μοντέλα on-ear βασίζεται στα διάσημα ακουστικά για DJ HDJ-2000. Το άλλο μπορεί να προσαρμοστεί άμεσα στις προτιμήσεις του χρήστη, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Advanced Bass Level Control (Προηγμένος Έλεγχος Στάθμης Μπάσων). Συνεπώς, το ερώτημα είναι: ποιο να επιλέξει κανείς;

SE-MX9 – Τα απόλυτα ακουστικά της σειράς Superior Club Sound

Pioneer MX9 gewinnt IF Design Award 2015_800x

Το κορυφαίο και βραβευμένο με IF Design Award 2015 μοντέλο της νέας σειράς ακουστικών Superior Club Sound, SE-MX9, εγγυάται τον καλύτερο δυνατό ήχο κλαμπ χάρη στις δύο νέας σχεδίασης μονάδες οδήγησης 50 χιλ., υψηλής απόδοσης. Η τεχνολογία αυτών των μονάδων οδήγησης βασίζεται κατά μεγάλο μέρος σε αυτήν των θρυλικών, κορυφαίων προδιαγραφών ακουστικών HDJ-2000, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως από διάσημους DJ σε όλον τον κόσμο.

Αλλά όσο καλή κι αν είναι η ποιότητα του ήχου, η άνεση κατά τη χρήση τους αποτελεί εξίσου σημαντικό θέμα. Στα SE-MX9, το σχήμα της μοντέρνας στέκας είναι ειδικά μελετημένο ώστε να μεγιστοποιεί την επιφάνεια επαφής με το κεφάλι. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα σταθερή και πολύ άνετη εφαρμογή, σε σημείο που ο χρήστη εύκολα ‘ξεχνά’ ότι φοράει ακουστικά. Τα μέρη της στέκας που αγγίζουν το κεφάλι είναι φινιρισμένα με ένα πολυτελές σιλικονούχο υλικό.

Τα SE-MX9 συνοδεύονται από αποσπώμενο καλώδιο 1,2 μ., το οποίο δεν μπερδεύεται. Στο καλώδιο είναι ενσωματωμένο ένα πρακτικό μικρόφωνο και χειριστήριο, τα οποία βοηθούν τον χρήστη να χειρίζεται τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις. Οι εξωτερικές επιφάνειες των ακουστικών είναι κατασκευασμένες από συμπαγές αλουμίνιο και όμορφα φινιρισμένες σε χρώμα Bright Silver (ασημί), Indigo Black (μαύρο), Red (κόκκινο), ή Bright Copper (χρυσό). Δηλαδή, τα SE-MX9 όχι μόνο ακούγονται σαν κορυφαίο μοντέλο, αλλά δείχνουν και αντίστοιχα.

Στα παρεχόμενα αξεσουάρ περιλαμβάνεται μια θήκη μεταφοράς, ένα δεύτερο σπιράλ καλώδιο 2 μ. για χρήση στο σπίτι, ένας προσαρμογέας για αεροπλάνο και ένας προσαρμογέας βύσματος 6,3 χιλ.

SE-MX7 – Ακουστικά on-ear με τεχνολογία Advanced Bass Level Control

Αυτά είναι τα απίστευτα νέα ακουστικά της Pioneer, Superior Club Sound

Τα SE-MX7 χρησιμοποιούν τέσσερις μονάδες οδήγησης –δύο μονάδες 40 χιλ. για τις μεσαίες και τις χαμηλές συχνότητες, αριστερά και δεξιά– με στόχο την αναδημιουργία της ηχητικής εμπειρίας των κλαμπ με τον πιο πειστικό τρόπο. Για ακόμη καλύτερη αίσθηση κλαμπ, τα SE-MX7 διαθέτουν τεχνολογία Advanced Bass Level Control (Προηγμένος Έλεγχος Στάθμης Μπάσων). Έτσι ο χρήστης μπορεί πλέον να αποφασίζει άμεσα πόσα μπάσα επιθυμεί, ανάλογα με το περιεχόμενου του κομματιού ή/και τη διάθεσή του τη συγκεκριμένη στιγμή. Όπως ακριβώς ένας DJ χρησιμοποιεί το κουμπί για τα ‘μπάσα’ στον μίκτη του, ο χρήστης των SE-MX7 μπορεί να αλλάζει την ένταση των μπάσων στη μουσική περιστρέφοντας το κουμπί στο αριστερό ακουστικό.

Τα SE-MX7 διαθέτουν στέκα με βελτιωμένο σχήμα, η οποία μεγιστοποιεί την επιφάνεια επαφής με το κεφάλι για σταθερή και άνετη εφαρμογή. Η στέκα διαθέτει ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας φινίρισμα από ελαστικό υλικό εξωτερικά και ελαφριά, μαλακή επένδυση από υλικό σαν δέρμα στο εσωτερικό. Για την επικοινωνία με τον έξω κόσμο, περιλαμβάνεται ενσωματωμένο μικρόφωνο και χειριστήριο στο καλώδιο. Αυτά τα ελκυστικά ακουστικά είναι διαθέσιμα σε τέσσερα μοντέρνα χρώματα: ματ λευκό, ματ μαύρο, ματ μπλε και ματ πορτοκαλί. Περιλαμβάνεται μια υφασμάτινη θήκη μεταφοράς.

Περισσότερες πληροφορίες:

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.intersys.gr

Αφήστε το σχόλιό σας