Το διάσημο περιοδικό TIME παρουσιάζει τη λίστα με τα χειρότερα τραγούδια του 2015. Δες τη λίστα που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Φτάνουμε στο τέλος του 2015, λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από τη νέα χρονιά και όπως συνηθίζεται αυτό το διάστημα ξεκινούν να κάνουν την εμφάνισή τους τα πρώτα ετήσια chart, που λίγο πολύ κάνουν μια ανασκόπηση του έτους. Το περιοδικό TIME παρουσίασε τη λίστα με τα 10 χειρότερα τραγούδια που κυκλοφόρησαν μέσα στη χρονιά.

Δείτε:

10. OMI – Hula Hoop

Η συνέχεια του No. 1 smash “Cheerleader” είναι στην πραγματικότητα αρκετά ελκυστικό, αλλά είναι τόσο ξεδιάντροπα πιστή αντιγραφή με τον προκάτοχό του που σχεδόν προσβάλει την νοημοσύνη των ακροατών.

9. Nate Ruess – AhHa

Το κομμάτι θα μπορούσε να είναι κρυφά το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς αλλά τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι για γέλια.

8. Britey Spears, Iggy Azalea – Pretty Girls

Σας αρέσει η όχι το «Pretty Girls» είναι το όγδοο στη λίστα με τα χειρότερα τραγούδια του 2015 σύμφωνα με το TIME.

7. Meghan Trainor – Better When I’m Dancing

Όχι και άδικα…

6. Ariana Grande – Focus

Οι Arianators ίσως δεν συμφωνούν, αλλά σύμφωνα με το περιοδικό το, «Focus» έχει σχεδόν τα πάντα εκτός από αυτό, που λέει η λέξη. Τα φωνητικά της Grande επισκιάζεται από το πολύ-μεγάλο instrumentals, όπως ακριβώς και στο «Problem» και «Break Free», αλλά τουλάχιστον αυτά τα τραγούδια διατηρούσαν μια ενέργεια. Για να μην αναφέρουμε τον Jamie Foxx που ουρλιάζει «F-f-focus on me»

5. Macklemore & Ryan Lewis – Downtown

Μεγάλη επιτυχία, όχι όμως και για το TIME.

4. Psy – Daddy (feat. CL of 2NE1)

Το “Daddy” είναι το νέο τραγούδι του PSY, συνέχεια του “Gangnam Style”, το video έγινε πολύ γρήγορα viral αλλά μέχρι.

3. 5 Seconds of Summer – Hey Everybody!

Φτηνή απομίμηση Duran Duran.

2. Charlie Puth – Marvin Grave ft. Meghan Trainor

Απλά κακό

1. CeeLo Green – Robin Williams

Ο CeeLo κάνει μια προσπάθεια να επωφεληθεί από την μνήμη του αείμνηστου Robin Williams, ενώ χρησιμοποιεί την αυτοκτονία του για το δικό σας πνευματικό ταξίδι: “We don’t know what the next man’s going through … life reminds me of Robin Williams / we’ve got to laugh the pain away.”

Αφήστε το σχόλιό σας