Επάνω σε ένα αναπάντεχο εύρημα που ήταν στην κατοχή των Aerosmith έπεσαν οι παρουσιαστές τηλεοπτικής εκπομπής.

Ένα εγκαταλελειμμένο βαν που χρησιμοποιούσαν οι θρύλοι της ροκ Aerosmith βρέθηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων αμερικανικού τηλεοπτικού προγράμματος «American Pickers» για αντίκες.

Οι παρουσιαστές και συλλέκτες Frank Fritz και Mike Wolfe σκόνταψαν στο βαν, μοντέλο «American Harvester Metro» του 1964 στο πρόσφατο επεισόδιο του τηλεοπτικού reality, στο History Channel.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Boston.com, ο Ray Tabano, πρώην μέλος των Aerosmith, επιβεβαίωσε ότι το βαν ήταν του συγκροτήματος.

Το σκουριασμένο όχημα βρέθηκε πίσω από ένα αγρόκτημα στο Τσέστερφιλντ της Μασαχουσέτης. Η πόλη απέχει περίπου 160 χιλιόμετρα από την έδρα των Aerosmith, τη Βοστόνη.

Ο Ray Tabano, ο οποίος ήταν μέλος της μπάντας από το 1970 έως το 1972 και συνεργάστηκε με το γκρουπ τα τελευταία χρόνια, είπε ότι το βαν ήταν το «κινούμενο ξενοδοχείο» τους.

Aerosmith van 1970 - American Harvester Metro 64 - Hit Channel

Στο επεισόδιο του «American Pickers» που προβλήθηκε στις 30 Ιουλίου, ο Mike Wolfe επικοινώνησε με ένα φίλο του, τον Dan Auerbach των Black Keys, ο οποίος έστειλε φωτογραφία του βαν στον κιθαρίστα των Aerosmith, Joe Perry.

Αγνωστο παραμένει πως το βαν κατέληξε εγκαταλελειμμένο στο δάσος, αλλά ο ιδιοκτήτης της έκτασης, στην οποία βρέθηκε είπε ότι το όχημα ήταν εκεί, όταν την αγόρασε από κάποιον, που υποτίθεται ότι είχε σχέση με τους Aerosmith.

Οι American Pickers έδωσαν στον ιδιοκτήτη της έκτασης 25.000 δολάρια για το βαν. Ο Mike Wolfe το χαρακτήρισε «ένα από τα σημαντικότερα και πιο εμβληματικά κομμάτια της ιστορίας του rock and roll».

Στην εκπομπή οι δύο συλλέκτες που ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να αγοράσουν ή να «επιλέξουν» διάφορα είδη για μεταπώληση, για πελάτες τους ή για την προσωπική τους συλλογή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας