Αρχική Μουσικά Νέα Rock/Metal music Aerosmith: Στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας ο Steven Tyler

Aerosmith: Στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας ο Steven Tyler

-

Δες και αυτά

Λόγο ενός «απροσδόκητου ιατρικού προβλήματος» η μπάντα αναγκάστηκε να ακυρώσει ορισμένες από τις ημερομηνίες του AeroVederci Tour

Η Aerosmith ακύρωσαν μερικές από τις ημερομηνίες της περιοδείας τους εξαιτίας ενός «απροσδόκητου ιατρικού προβλήματος» που αντιμετωπίζει ο Steven Tyler. Η είδηση διαδόθηκε στο Twitter μέσω του λογαριασμού του ίδιου τραγουδιστή, ο οποίος ανέφερε ότι χρειαζόταν άμεση φροντίδα, έτσι ακολουθώντας τις συμβουλές των ιατρών, δεν ήταν σε θέση να ξεκινήσει την περιοδεία με επακόλουθο την ακύρωση της περιοδείας AeroVederci στην Ν. Αμερική, η τελευταία στην ιστορία των Aerosmith.

«Ο Steven θα επανέλθει – ανακοίνωσε η μπάντα – και με τη σωστή ξεκούραση και σωστή φροντίδα, σύντομα θα επιστρέψει παίζοντας και πάλι rock στον κόσμο».

Ο Tyler έγραψε επίσης ένα μήνυμα που απευθύνεται στους fan των χωρών που δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την πολύ-αναμενόμενη συναυλία των Aerosmith: «Για τους ανθρώπους στη Νότια Αμερική – τη Βραζιλία, τη Χιλή, την Αργεντινή και το Μεξικό – λυπάμαι πολύ και αισθάνομαι απογοητευμένος». «Δεν θα μπορέσω να συνεχίσω για τις τελευταίες τέσσερις συναυλίες αυτής της περιοδείας. Με εντολή γιατρού, επέστρεψα στις Ηνωμένες Πολιτείες χθες το βράδυ μετά τη συναυλία του Σαν Πάολο».

«Μην ανησυχείτε – συνέχισε, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή μου, αλλά χρειάζομαι άμεση ξεκούραση και φροντίδα για να μπορέσω να παίξω στο μέλλον. Υπόσχομαι να επιστρέψω. Δυστυχώς, η υγεία δεν περιμένει και είναι κάτι που δεν μπορεί να προγραμματιστεί ανάλογα με τα show. Όπως λένε, «Εμείς οι άνθρωποι κάνουμε σχέδια, και ο Θεός γελάει. Σ ‘αγαπώ και θα επιστρέψω σύντομα σε σας».

Το περασμένο καλοκαίρι, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Joe Perry, αντιμετώπισε προβλήματα υγείας αφού κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Νέα Υόρκη, ενώ ήταν σε περιοδεία με τους Hollywood Vampires – την superband, που περιλαμβάνει και τον Johnny Depp και Alice Cooper.

Αφήστε το σχόλιό σας