Η ενέργεια και η ζωντάνια είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Ringo Starr.

Ο Ringo Starr, ο ντράμερ των Beatles, πλησιάζει τα 80.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Rolling Stone», ο Βρετανός μουσικός ανακοίνωσε ότι απολαμβάνει το remastered «White Album» των Beatls που κυκλοφόρησε πρόσφατα και ότι είναι έτοιμο καινούργιο coffee-table βιβλίο του με φωτογραφίες.

Το Μάρτιο, ο Ringo Starr ξεκινά περιοδεία με την «All-Star Band» που τον συνοδεύει, για να γιορτάσει τα τριάντα χρόνια από την ίδρυσής της.

«Ξεκινάμε στην Ιαπωνία τον Μάρτιο και το καλοκαίρι είμαστε Αμερική», είπε για την επερχόμενη περιοδεία.

«Έχω πολύ χρόνο και, κατά συνέπεια, μου αρέσει να παίζω. Και βεβαίως, μιας και είμαι ντράμερ, δεν μπορώ να βγω σόλο. Αν έπαιζα κιθάρα, πιθανά θα ήμουν τραγουδιστής folk και θα έβγαινα (στη σκηνή) κάθε ημέρα», πρόσθεσε γελώντας.

Ringo Starr - Hit Channel

Ο Ringo Starr εξήγησε για το άλμπουμ φωτογραφιών, ο τίτλος του οποίοτ είναι «Another Day in the Life»:

«Έψαχνα στον υπολογιστή μου, χαζολογούσα στην πραγματικότητα, και πήγα στις φωτογραφίες. Τεμπέλιαζα, και λέω “εντάξει, ας κάνουμε ένα βιβλίο”. Και διαλέξαμε τις φωτογραφίες».

Ο 78χρονος καλλιτέχνης είναι καταχαρούμενος με το remastered «White Album», που αποτελείται από καινούργιες μίξεις, 5.1 surround ήχο και τέσσερις επιπλέον δίσκους με έξτρα υλικό το οποίο κυκλοφορεί για πρώτη φορά.

«Αν νομίζατε ότι είχαν κάνει φουσκάλες τα δάχτυλα του Starr στο “Helter Skelter”, κάντε υπομονή μέχρι να ακούσετε την έκδοση των 13 λεπτών», σημειώνει το «Rolling Stone»

Στην ερώτηση πώς καταφέρνει να έχει τόση ενέργεια στην ηλικία των 78 ετών, ο Ringo Starr το μόνο που είχε να πει είναι ότι έχει προσωπικό προπονητή και ότι «η δίαιτά μου είναι δίαιτα χορτοφάγου. Τρώω μπρόκολο σε κάθε γεύμα».

 

Αφήστε το σχόλιό σας