Για ποιους λόγους αναβάλλεται η πρεμιέρα των Αντύπα & Νίκου Μακρόπουλου στο «Βοτανικός» ελάχιστες ώρες πριν την πραγματοποίησή της;

Ο Αντύπας και ο Νίκος Μακρόπουλος , για πρώτη φορά μαζί, μας περιμένουν αυτή τη σεζόν στο «Βοτανικός».

Μαζί τους, η Ελεάνα Παπαϊωάννου, ταλαντούχα και πάντα γοητευτική, ετοιμάζοντας και νέο τραγούδι-έκπληξη, για να μας ξεσηκώσει. Η μεγάλη έκπληξη όμως είναι οι ολοένα ανερχόμενοι Kings, το νέο super αγαπημένο νεανικό συγκρότημα με τις μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν δύο εκπρόσωποι της «νέας γενιάς»: η Κατερίνα Κυριαζή, ο Πρόδρομος. Στην έναρξη θα εμφανίζονται η Χρύσα Μπανδέλη, ο Γιάννης Αλεξόπουλος, ο Γιώργος Καραλής και η Αγγελίνα.

Η έναρξη του σχήματος, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής 19 Σεπτεμβρίου, τελικά αναβάλλεται ελάχιστες ώρες πριν την πραγματοποίησή της!

Ποιοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση αυτή και πότε θα λάβει χώρα τελικά η πρεμιέρα του Αντύπα και του Νίκου Μακρόπουλου; Το νυχτερινό κέντρο που θα φιλοξενήσει τους δύο καλλιτέχνης μας ενημερώνει σχετικά:

Θέλουμε να είμαστε 100% τέλειοι !! Γι αυτό και για απρόβλεπτους τεχνικούς λόγους αποφασίσαμε να μεταφέρουμε την πρεμιέρα μας, για το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου. Επικοινωνήστε με το 210 3473835 για να επιβεβαιώσετε τις κρατήσεις σας, οι οποίες και θα ισχύουν κανονικά.

Αφήστε το σχόλιό σας