«Η αλήθεια είναι πως»… η Τζωρτζίνα Νικάκη παρουσιάζει ένα τραγούδι για το οποίο δε θα «αδιαφορήσεις».

O Κυριάκος Παπαδόπουλος υπογράφει συνθετικά το νέο τραγούδι που κυκλοφορεί η Τζωρτζίνα Νικάκη και έχει τον τίτλο «Αδιαφορώ».

Ο καταξιωμένος συνθέτης έχοντας συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους καλλιτέχνες χαρίζοντας τους τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες, δίνει στην Τζωρτζίνα Νικάκη ένα υπέροχο τραγούδι σε στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου που θα το λατρέψετε.

Η αγάπη της για τη μουσική και το τραγούδι εκδηλώθηκε από την παιδική της ηλικία. Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου όταν ήταν 10 ετών και παράλληλα έγινε μέλος δημοτικής χορωδίας, όπου γρήγορα αναδείχθηκε το ιδιαίτερο ταλέντο της στο τραγούδι. Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Απέκτησε πτυχίο θεωρίας, αρμονίας πιάνου, σολφέζ, έμαθε κιθάρα ενώ σε ηλικία 16 ετών ξεκίνησε μαθήματα κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού.

H Τζωρτζίνα Νικάκη έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Πλούταρχος, Σταμάτης Γονίδης, Πάνος Κιάμος, Νίκος Οικονομόπουλος και άλλα ονόματα.

Στις ζωντανές εμφανίσεις της κερδίζει τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της αλλά και τη σκηνική της παρουσία και θεωρείται από τις πιο υποσχόμενες νέες λαϊκές ερμηνεύτριες.

Η Τζωρτζίνα Νικάκη είναι στην καλύτερη και πιο δημιουργική στιγμή της, έχοντας στο πλευρό της τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Το τραγούδι «Αδιαφορώ» συνεχίζει τη συνεργασία τους μετά το «Τώρα Ζω Για Μένα» και το «Δώσ’ Τα Όλα».

Το «Αδιαφορώ» οπτικοποιήθηκε από τον Sherif Francis.

Το νέο τραγούδι της Τζωρτζίνας Νικάκη κυκλοφορεί από την Prime Production σε διανομή από την Minos ΕΜΙ / Universal.

 

Αφήστε το σχόλιό σας