Μακριά από τους προβολείς των συναυλιών θέλει να αποτραβηχτεί μόνιμα η Adele.

Η Adele σοκάρει το κοινό, γνωστοποιώντας για άλλη μία φορά την πρόθεσή της να σταματήσει διά παντός τις ζωντανές εμφανίσεις, τουλάχιστον σε επίπεδο περιοδειών!

Το ασύγκριτο φαινόμενο του σύγχρονου μουσικού στερεώματος με τις ασυναγώνιστες επιδόσεις επιθυμεί να απομακρυνθεί οριστικά από τα φώτα της σκηνής, ύστερα από μία εξαντλητική περιοδεία σε όλο τον πλανήτη με 123 συναυλίες.

Κινούμενη στον αστερισμό του «25», της τρίτης δισκογραφικής δουλειάς της που συστήθηκε μέσα από το παγκόσμιο ντελίριο για το «Hello», η Adele έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο του 2016 την τρίτη αντίστοιχα μεγάλη περιοδεία της.

Τα τέσσερα τελευταία shows λαμβάνουν χώρα στην έδρα της Βρετανίδας καλλιτέχνιδας στο Λονδίνο και στο περίφημο «Wembley Stadium», στις 28 – 29 Ιουνίου και στις 1 – 2 Ιουλίου. Η συγκεκριμένη επιλογή μόνο τυχαία δεν ήταν από την Adele. Όπως έγραψε σε ένα χειρόγραφο σημείωμά της που εντοπίστηκε μετά το τέλος των δύο πρώτων συναυλιών στο Λονδίνο, ήθελε να είναι εκεί επειδή δεν ξέρει εάν θα περιοδεύσει ξανά!

Οι πρώτες φήμες σχετικά με την απόφασης αποχής είχαν ανακύψει το προηγούμενο φθινόπωρο, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενη δεκαετή απουσία τις Adele από τις εμφανίσεις. Τώρα, η τραγουδίστρια τοποθετεί επί τάπητος τη μόνιμη απομάκρυνση.

Το χειρόγραφο σημείωμα της Adele

«Λοιπόν αυτό είναι. Μετά από μήνες στο δρόμο και 18 μήνες (κυκλοφορίας) του «25» είμαστε στο τέλος. Έχουμε πάει αυτήν την περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, σε όλη την Ευρώπη,  όλη την Αμερική και τελική πήγαμε στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η περιοδεία είναι κάτι ιδιόμορφο, δεν ταιριάζω ιδιαίτερα καλά. Είμαι αληθινός «σπιτόγατος» και παίρνω τόση πολλή χαρά στα μικρά πράγματα. Επιπλέον είμαι δραματική και έχω μία τρομαχτική ιστορία με τις περιοδείες.

Μέχρι τώρα αυτό είναι!

Κάναμε 119 shows και με αυτά τα 4 τελευταία θα έχω φτάσει στα 123, ήταν σκληρό και μία απόλυτη συγκίνηση και ευχαρίστηση να τα έχω κάνει. Έκανα αυτή  την περιοδεία μόνο για εσάς ελπίζω να έχει μία επιρροή σε εσάς με τον τρόπο που είχαν μερικοί από τους αγαπημένους καλλιτέχνες μου σε εμένα. Και ήθελα τα τελευταία shows μου να είναι στο Λονδίνο, επειδή δεν ξέρω εάν  θα περιοδεύσω ξανά και έτσι θέλω η τελευταία φορά μου να είναι στο Λονδίνο.

Σας ευχαριστώ που ήρθατε, για όλη την αξιογέλαστη αγάπη σας και την καλοσύνη. Θα το θυμάμαι όλο αυτό για την υπόλοιπη ζωή μου.

Σας αγαπώ. Καληνύχτα για τώρα, Adele.»

Adele - note - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας