Θα γίνει η Adele η γυναίκα καλλιτέχνης με το υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία; Η Sony Music φαίνεται ότι θα το προσπαθήσει!

Οι σημερινές φήμες (23/5) αναφέρουν ότι η νούμερο ένα καλλιτέχνιδα αυτή τη στιγμή στην υφήλιο, η Adele, πρόκειται να συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Sony Music έναντι δεκάδων εκατομμυρίων!

Την ίδια ημέρα που η ασυναγώνιστη Βρετανίδα καλλιτέχνιδα έδωσε στη δημοσιότητα το video clip που ντύνει το τρίτο single του «25», το «Send My Love» (To Your New Lover), βλέπει το φως μία είδηση που θα προκαλέσει αναστάτωση στο χώρο της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Το συμβόλαιο της Adele με την XL Recordings φέρεται να έχει λήξει, κάτι που φαίνεται πως έδωσε το έναυσμα στη Sony Music για να προσπαθήσει την πραγματοποίηση της μεγαλύτερης μεταγραφής στα χρονικά της βρετανικής δισκογραφίας.

Ειρήσθω εν παρόδω, η Sony Music είναι η εταιρεία που πραγματοποιεί τη διανομή της XL Recordings σε πλήθος χωρών, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα (σ.σ. μέσω του δικού της ανεξάρτητου διανομέα).

Βέβαια, μία ενδεχόμενη εξ ολοκλήρου ένταξη της Adele στη Sony Music είναι ικανή να διαταράξει τις ισορροπίες στο δισκογραφικό χάρτη. Όπως φημολογείται, η Columbia (label της Sony) για να δελεάσει την καλλιτέχνιδα επεξεργάζεται ένα συμβόλαιο που θα της αποδώσει 90 εκατομμύρια βρετανικές λίρες (περίπου 116,19 εκατομμύρια ευρώ).

Το θέμα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον συνυπολογίζοντας ότι το publishing της Adele βρίσκεται στον αντίστοιχο τομέα της Universal Music. Σε μία επικείμενη μεταγραφή στη Sony Music, όπως υποστηρίζουν οι φημολογίες, όλα τα δεδομένα παραμένουν ανοιχτά.

Επί του παρόντος καμία πλευρά δεν έχει σχολιάσει όσα ακούγονται.

Στην περίπτωση που συμβούν τα παραπάνω και ισχύσει το ποσό των 90 εκ. λιρών, τότε η Adele θα ανακηρυχθεί ως η γυναίκα καλλιτέχνης με το υψηλότερο συμβόλαιο στην ιστορία.

Αφήστε το σχόλιό σας