Η εκλογή του Donald Trump ως Προέδρου των Η.Π.Α. έχει προκαλέσει προβληματισμό στην Adele. Σκοπεύει να γυρίσει στην πατρίδα της;

Το Λος Άντζελες δεν είναι ο τόπος που νόμιζε ότι είναι. Η Adele φημολογείται να μετακομίζει πίσω στο Λονδίνο με τον σύζυγό της Simon Konecki και τον τετράχρονο γιο της, Angelo.

Η Adele ελπίζει να περάσει πολύ περισσότερο χρόνο στην βρετανική πρωτεύουσα, καθώς όπως αναφέρεται θα εγκαταλείψει την κατοικία της στο Λος Άντζελες και θα επιστρέψει μόνιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η 29χρονη τραγουδίστρια, είχε δαπανήσει πάνω από εφτά εκατομμύρια δολάρια για ένα πολυτελές σπίτι στην περιοχή Hidden Valley του Beverly Hills πριν από ένα χρόνο.

«Η Adele αισθάνεται ότι το Λος Άντζελες δεν είναι ακριβώς το μέρος που σκέφτηκε ότι ήταν. Πίσω εδώ (στο Λονδίνο), έχει την οικογένειά της και τους στενούς της φίλους που είναι τόσο σημαντικοί γι ‘αυτήν», δήλωσε μία «πηγή» στην εφημερίδα «Daily Star Sunday».

Η καλλιτέχνιδα αναλογίζεται σοβαρά την κίνηση απομάκρυνσης από τις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από τη νίκη του Donald Trump στις περσινές προεδρικές εκλογές.

«Η αντίδραση του Adele ήταν να φύγει από το LA. Ήταν τόσο υπέρ της Hillary (Clinton) και ήταν σίγουρη για το αποτέλεσμα που ήταν ευνοϊκή ότι θα συνέβαινε», τόνισε η ίδια «πηγή» και συνέχισε: «Τώρα που έχει περάσει μερικός καιρός, συνειδητοποιεί πόσο σπουδαία είναι η Καλιφόρνια, λαμβάνοντας υπόψη τα σχολεία, τον τρόπο ζωής και τον καιρό και πώς δεν ενοχλείται τόσο όσο όταν είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο.»

Δείτε επίσης:
Η Adele σοκάρει αποχαιρετώντας το κοινό με ένα σημείωμα

Adele - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας