Η Adele και η Lady Gaga «μοιράζονται» το ίδιο αυτοκίνητο στο δημοφιλές πια «Carpool Karaoke»! Πόσο μοναδικό θα ήταν και στην πραγματικότητα;

Δύο από τις πιο πολυσυζητημένες γυναικείες παρουσίες στο σημερινό μουσικό στερέωμα, η Adele και η Lady Gaga, «συναντιούνται» σε ένα φανταστικό (στην κυριολεξία όμως) «Carpool Karaoke».

Το «Carpool Karaoke» – εάν δεν το γνωρίζατε – είναι μία δημοφιλής ενότητα στην τηλεοπτική εκπομπή του James Corden, «The Late Late Show», που έχει γίνει αντικείμενο μίμησης σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Ο Αμερικανός παρουσιαστής, που θα είναι οικοδεσπότης και των επερχόμενων βραβείων Grammy, υποδέχεται διάσημους καλλιτέχνες μέσα σε ένα… αυτοκίνητο, τραγουδώντας μαζί τους καθώς οδηγούν στους δρόμους.

Από το κάθισμα του συνοδηγού έχουν περάσει ονόματα όπως η Jennifer Lopez, η Adele, ο Justin Bieber, ο Stevie Wonder, η Lady Gaga, η Sia, οι Red Hot Chili Peppers, η Mariah Carey, οι One Direction, ο Bruno Mars και πολλοί ακόμη, σημειώνοντας υψηλότατες τηλεθεάσεις και ρεκόρ προβολών στο διαδίκτυο.

Ουσιαστικά, αρχική έμπνευση για το «Carpool Karaoke» αποτέλεσε ένα σκετς του James Corden με τον πρόσφατα αποθανόντα George Michael για χάρη ενός φιλανθρωπικού τηλεοπτικού μαραθωνίου που διοργανώθηκε από το βρετανικό δίκτυο του BBC το 2011.

Στον αχανή κόσμο του διαδικτύου η δημιουργικότητα είναι ανεξάντλητη. Ένας χρήστης του Instagram αναρωτήθηκε πώς θα φάνταζε ένα «Carpool Karaoke» όπου θα είχαν συναντηθεί δύο αστέρες της μουσικής όπως η Adele και η Lady Gaga.

Μετά από την κατάλληλη συρραφή πλάνων, το αποτέλεσμα είναι απλά απολαυστικό!

Δείτε την Adele και την Lady Gaga να τραγουδούν το «Someone Like You» και το «Million Reasons» στους δρόμους του Λονδίνου:

Ο ίδιος χρήστης, επίσης, έχει δημοσιεύσει μία υποθετική συνάντηση του Justin Bieber με την Demi Lovato:

Αφήστε το σχόλιό σας