Σε μία κίνηση αλτρουισμού η Adele εμφανίστηκε συντετριμμένη στο «Grenfell Tower», θέλοντας να συνεισφέρει στο σκηνικό της τραγωδίας από την πυρκαγιά.

Το ξημέρωμα της Τετάρτης (14/06) μία τεράστια πυρκαγιά έκαψε ολοσχερώς τον ουρανοξύστη «Grenfell Tower» στην περιοχή Kensington του Λονδίνου, με τον πύρινο εφιάλτη να αφήνει τουλάχιστον 12 νεκρούς και 78 τραυματίες.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Λονδίνο καλείται να αντιμετωπίσει ξανά μία δύσκολη κατάσταση και τα καλέσματα αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους ή αναζητούν τους δικούς τους στους αγνοούμενους έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

Ένα από τα άτομα που παρακινήθηκαν από την τραγωδία και πήγαν στον τόπο της καταστροφής ήταν και η Adele. Μερικές ώρες μετά την εκδήλωση του περιστατικού, η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε συντετριμμένη στο φλεγόμενο σκηνικό της κόλασης προσπαθώντας να συνεισφέρει όπως μπορούσε, ενώ ζούσε έντονα τις στιγμές αγωνίας και δράματος.

Σύμφωνα με τη βρετανική «Daily Mail» και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες (βλ. στο τέλος), η Adele ξέσπασε σε κλάματα, αγκαλιάζοντας όσους επηρεάστηκαν από την πυρκαγιά στην προσπάθεια να παράσχει βοήθεια.

Η εντελώς αυθόρμητη και κυρίως ανθρώπινη κίνηση της κορυφαίας γυναίκας καλλιτέχνιδας του σήμερα να εμφανιστεί μόνη στο «Grenfell Tower» χωρίς να έχει ειδοποιήσει κανέναν προηγουμένως, στάθηκε αφορμή για εγκωμιαστικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου προς το πρόσωπό της και το μεγαλείο του αλτρουισμού της.

 

Αφήστε το σχόλιό σας