Η Adele ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες διαδηλωτές που πλημμύρισαν τους δρόμους ένωσαν τις φωνές τους στο συλλαλητήριο.

Το Σάββατο (20/01), η Adele έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση, δίνοντας το «παρών» στο Συλλαλητήριο Γυναικών που πλημμύρισε τους δρόμους του Λος Άντζελες, μαζί με τις πρωτοκλασάτες ηθοποιούς Cameron Diaz και Jennifer Lawrence.

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια με τη στεντόρεια φωνή μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία από τη διαδήλωση, όπου οι τρεις γυναίκες κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα.

Επίσης, συνόδεψε τη φωτογραφία με ένα κείμενο αφιερωμένο στην ενδυνάμωση των γυναικών.

«Οι άνθρωποι που με έχουν επηρεάσει περισσότερο στη ζωή μου ήταν πάντα γυναίκες. Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι δασκάλες μου, οι συνάδελφοί μου, τα είδωλά μου. Έχω εμμονή με όλες τις γυναίκες στη ζωή μου. Τις λατρεύω και τις χρειάζομαι όλο και περισσότερο κάθε ημέρα. Είμαι τόσο ευγνώμων που είμαι γυναίκα, δε θα το άλλαζα για τίποτα στον κόσμο», έγραψε η Adele.

Η κάτοχος 15 βραβείων Grammy στην καριέρα της συνέχισε:

«Ελπίζω να μην ορίζομαι μόνο από το φύλο μου. Ελπίζω να ορίζομαι από την είσοδό μου στον κόσμο, την ικανότητά μου να αγαπώ και να έχω συμπόνοια. Να μεγαλώσω το γιο μου να είναι ένας καλός άνδρας, δίπλα στον καλό άνδρα που με αγαπά για οτιδήποτε είμαι και δεν είμαι. Θέλω ό,τι είναι καλύτερο για τους ανθρώπους, νομίζω όλοι το θέλουμε. Δεν μπορούμε μόνο να μη συμφωνήσουμε σε αυτό. Δύναμη στους ειρηνικούς, δύναμη στους ανθρώπους.»

Εκτός από την Adele με την Cameron Diaz και την Jennifer Lawrence, στην πορεία παρέστησαν επιπλέον γυναίκες από τη βιομηχανία του θεάματος όπως οι Scarlett Johansson, Eva Longoria, Mila Kunis, Olivia Wilde, Alyssa Milano, Viola Davis κ.ά. ανάμεσα σε χιλιάδες ακτιβιστριών που συγκεντρώθηκαν για να προωθήσουν τα δικαιώματα των γυναικών και την ισότητα.

Επίσης διαδήλωσαν εναντίον των πολιτικών του Donald Trump, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την ορκωμοσία του στον προεδρικό θώκο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η μετάλλαξη στην εμφάνιση της Adele διχάζει το διαδίκτυο

Adele - Halloween 2017 costume - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας