Εκτός από μεγάλη φωνή, η Adele αποδεικνύει επανειλημμένα ότι έχει και μεγάλη καρδιά.

Η Adele χρησιμοποιεί τη φήμη και την περιουσία της για να βοηθάει τους άλλους.

Την Πέμπτη (3/08) το βράδυ, η Βρετανίδα καλλιτέχνιδα διοργάνωσε μία ιδιωτική προβολής της νέας κινηματογραφικής ταινίας «Despicable Me 3» (Εγώ Ο Απαισιότατος 3) για χάρη των παιδιών που επλήγησαν από την καταστροφική πυρκαγιά στο «Grenfell Tower» του Λονδίνου, στις 14 Ιουνίου.

Ήταν μία προσπάθεια της Adele να ανυψώσει το ηθικό των παιδιά μετά τη φονική πύρινη λαίλαπα που στοίχισε τη ζωή περίπου 80 ανθρώπων. Η 29χρονη τραγουδίστρια είχε σπεύσει στο σημείο τραγωδίας, όπου συντετριμμένη είχε ξεσπάσει σε λυγμούς.

Ένα από τα άτομα που παρακολούθησε την εκδήλωση, δήλωσε ότι η παρουσία της Adele προκάλεσε έκπληξη: «Ήταν πολύ οικεία. Όσα γνωρίζαμε καθώς επιβιβαστήκαμε στο φανταχτερό λεωφορείο είναι ότι υπήρχε μία ειδική προβολή μόνο για εμάς. Δε γνωρίζαμε καν ότι υπήρχε ειδικός προσκεκλημένος.»

Η πρόσκληση για την προβολή της ταινίας στάλθηκε από το Κέντρο «ClementJames», ένα εκπαιδευτικό φιλανθρωπικό ίδρυμα που βοήθησε τους επιζήσαντες του «Grenfell Tower». Ο οργανισμός, ο οποίος έγινε κεντρικός κόμβος για δωρεές, προμήθειες και βοήθεια για τα θύματα, διοργανώνει ένα δωρεάν καλοκαιρινό κάμπινγκ για τα τοπικά παιδιά και η εκδήλωση ήταν ένα μέρος του.

Κανείς δεν ήξερε ότι η Adele θα έδινε το «παρών»: «Η Αdele ήταν υπέροχη και κάθισε με μερικά από τα παιδιά στη σειρά μπροστά μας, κουβεντιάζοντας… Έδωσε χρόνο για όλους και μίλησε με τα παιδιά», πρόσθεσαν όσοι παρευρέθηκαν.

Επιπλέον, η Adele πρόσφερε στα παιδιά σνακ και ποπκόρν που διατίθεντο στο φουαγιέ, ενώ σε κάθε κάθισμα υπήρχαν σοκολατάκια και νερό.

Η μητέρα ενός εκ των μικρών παιδιών που παρακολούθησαν το φιλμ, ενός αγοριού που ονομάζεται Boulevard, δημοσίευσε μία φωτογραφία της βραβευμένης με Grammy τραγουδίστριας και του γιου της από την προβολή. Η Adele εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ, φορώντας ένα casual σύνολο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας