Η Rihanna συγκαταλέγεται στα 100 άτομα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο και η Adele εκφράζει το θαυμασμό της.

Το έγκριτο περιοδικό «TIME» δημοσίευσε την ετήσια λίστα με τα 100 πιο επιδραστικά άτομα στον πλανήτη, με το μουσικό κόσμο να δηλώνει δυνατά την παρουσία του.

Τα πρόσωπα που έχουν επιλεχθεί για τη λίστα τίμησαν διάφορες άλλες γνωστές προσωπικότητες, που κλήθηκαν να γράψουν ένα εγκάρδιο μήνυμα για τις τιμώμενες περιπτώσεις. Η Cyndi Lauper έγραψε για την Kesha, η Taraji P. Henson για την Cardi B, η Mindy Kaling για την Issa Rae, η Lupita Nyong’o για τον Trevor Noah κ.ο.κ.

Ανάμεσα στα αφιερώματα υπάρχει και ένα κείμενο που δεν περνά απαρατήρητο: Το τρυφερό γράμμα της Adele προς τη Rihanna.

Ο τρόπος με τον οποίο οι μεγαλύτεροι αστέρες της μουσικής ανταλλάζουν εγκώμια, είναι αναμφίβολα παράδειγμα προς μίμηση. Η Adele ξεκινά το αφιέρωμα αναγνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να θυμηθεί την πρώτη φορά που συναντήθηκε με τη RiRi, επειδή ήταν «πιθανώς μουδιασμένη από το σοκ».

«Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη από εμένα, αλλά αισθάνομαι ότι υπήρχε για πάντα. Η εξέλιξη της διασημότητάς της μοιάζει σταθερή, άξια και εξαιρετικά φυσιολογική. Εμφανίστηκε στο προσκήνιο με το απόλυτο banger “Pon De Replay” το 2005, τόσο νέα και εκπληκτικά όμορφη», υπογραμμίζει.

Στη συνέχεια, η Βρετανίδα τραγουδίστρια θυμάται τα πρώτα βήματα της Rihanna και πως «έχει σχεδιάσει και κατακτήσει μία ολόκληρη δική της κατηγορία». Η Adele εξήρε επίσης τον «καινοτόμο και πρωτοποριακό κόσμο» της Rihanna: «Δημιουργεί τους δικούς της κανόνες και σπάει τους δικούς μας.»

Μετέπειτα, περιγράφει τον προσωπικό θαυμασμό που τρέφει για τη Rihanna.

«Λάμπει όπως όταν κάποιος τραβήξει φωτογραφία με φλας και είσαι ζαλισμένος λίγα λεπτά μετά», σχολιάζει. «Αλλά είναι επίσης πολύ ξεκάθαρο σε αυτή τη λάμψη ότι πραγματικά δεν την ενδιαφέρει, είναι ατρόμητη και γεμάτη από το σωστό είδος στάσης για όλα όσα είναι και θα είναι για πάντα.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας