«Γη και ύδωρ» είναι έτοιμο να δώσει στην Adele το θέρετρο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στον κόσμο.

Εάν η Adele υπογράψει το συμβόλαιο που της προσφέρεται, θα γίνει ο υψηλότερα αμειβόμενος καλλιτέχνης στο Λας Βέγκας.

Η 29χρονη Βρετανίδα  θα μπορούσε να γίνει μέρος μίας πλειάδας ονομάτων, όπως η Britney Spears, η Jennifer Lopez, ο Ricky Martin, η Mariah Carey, η Celine Dion, η Cher και πολλοί άλλοι που πραγματοποιούν μόνιμες εμφανίσεις στο Λας Βέγκας.

Το «Page Six» αναφέρει ότι το πολυτελές ξενοδοχείο «Wynn» προετοιμάζει μία προσφορά ύψους 26 εκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 22 εκ. ευρώ) για την Adele, προκειμένου να εμφανιστεί στο χώρο για διάστημα δώδεκα μηνών.

Εάν τραγουδούσε ζωντανά μόνο μία φορά την εβδομάδα, η Adele θα αποκόμιζε 500.000 δολάρια ανά συναυλία, καθιστώντας της ως τον πιο ακριβοπληρωμένο καλλιτέχνη της πόλης. Τα VIP πακέτα για τα meet-and-greet θα μπορούσαν να κοστίζουν περισσότερα από 26.000 δολάρια και θα βοηθούσαν την τραγουδίστρια να κερδίσει ακόμη περισσότερα.

Η Αdele αδυνατεί να γράψει
νέα τραγούδια επειδή είναι… χαρούμενη

«Οι ημέρες που οι καλλιτέχνες έρχονται να συνταξιοδοτηθούν στο Λας Βέγκας είναι παρελθόν», σχολίασε μία πηγή στο «Page Six». «Τα τελευταία χρόνια, έχουμε δει τεράστιους αστέρες που εμφανίζονται στο “Strip” και κάθε μεγάλο ξενοδοχείο θέλει να λέει ότι έχει μόνιμα το μεγαλύτερο αστέρα. Το “Caesars Palace” είχε τη Mariah Carey, το “Planet Hollywood” έχει την Britney Spears και εμείς θέλουμε τον Adele», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ακόμη και με μισό εκατομμύριο δολάρια  ανά συναυλία, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε ένας υγιές οικονομικό αποτέλεσμα.»

Το «Wynn Hotel» σκοπεύει να καταθέσει το συμβόλαιο στην Adele τον Ιανουάριο, όταν θα έχει ξεπεράσει τις δυσκολίες και θα έχουν βεβαιωθεί ότι είναι ευτυχισμένη. Η τραγουδίστρια είχε ακυρώσει τις τελευταίες συναυλίες της περιοδείας της, καθώς είχε υποστεί βλάβη στις φωνητικές χορδές.

«Η Adele είναι επαγγελματίας και γνωρίζει τη δική της ικανότητα. Είμαστε χαρούμενοι να είμαστε ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις, εάν χρειαστεί για να τη φέρουμε στο ξενοδοχείο», ισχυρίζονται από το θέρετρο με την υψηλότερη βαθμολογία στον κόσμο.

Δείτε επίσης:
Η Adele αρχίζει καριέρα ως ηθοποιός του Χόλιγουντ

Adele - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας