Το μικρόφωνο στη «Σφίγγα» θα πάρει ξανά στα χέρια του ο Αδάμ Τσαρούχης.

Ο Αδάμ Τσαρούχης μετά την πρώτη επιτυχημένη εμφάνιση του στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», μας καλεί την Πέμπτη 11 Μαΐου σε μία ιδιαίτερη μουσική βραδιά.

Αφορμή, η κυκλοφορία του νέου του single με τίτλο «Το Σ’ Αγαπώ», σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Έχοντας στο ενεργητικό του πολλές σημαντικές συνεργασίες με έλληνες δημιουργούς και ερμηνευτές, όπως τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Μίμη Πλέσσα, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δημήτρη Καλατζή, την Ηρώ, τη Μαντώ, τη Φωτεινή Δάρρα κ.ά., καθώς και πολλές συμμετοχές σε μουσικές παραστάσεις μιούζικαλ, έρχεται στη μουσική σκηνή «Σφίγγα» με ανανεωμένο μουσικό πρόγραμμα.

Θα δημιουτγήσει ένα «Κολάζ» από μουσικές που αγαπά από διάφορα μουσικά είδη και τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά («Μια Αγάπη Για Το Καλοκαίρι», «Σαν Ταινία», «Ρετρό»).

Το νέο single «Το Σ’ Αγαπώ» κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Hidden TrackRecords.

Special guest η Γιάννα Βασιλείου. Μαζί του στη σκηνή τρεις εξαιρετικοί μουσικοί: Ο Μάνος Αθανασιάδης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις, ο Κώστας Κωνσταντίνου στο μπάσο και ο Δημήτρης Χριστοδουλάκης στα τύμπανα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας