Active Member
Active Member

Οι Active Member, το γνωστό hip hop και low bap συγκρότημα αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

B.D.Foxmoor και Sadahzinia δεν θα είναι πλέον μαζί, καθώς ο πρώτος θα βρίσκεται μόνος πλέον πάνω στη σκηνή. Οι λόγοι του χωρισμού έχουν να κάνουν με την εγκυμοσύνη της Sadahzinia, άρα όπως καταλαβαίνετε το αγαπητό συγκρότημα σε λίγο καιρό θα είναι και πάλι ενωμένο και δυνατό.

Βέβαια μαζί με την επιστροφή της Ελληνίδας rapper στην ενεργό δράση, θα έρθουν και τα καινούρια τραγούδια των Active Member.

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ίδιος ο B.D.Foxmoor σχετικά με το θέμα:

«Ενημέρωση
Καλησπέρα, ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τις προσεχώς εμφανίσεις του γκρουπ, πως στη σκηνή αποφάσισα να είμαι μόνος μέχρι τέλος Νοεμβρίου (που θα μπορεί η Sadahzinia λόγω της εγκυμοσύνης να είναι ξανά μαζί μου). Ευχαριστώ όλους όσους καιρό τώρα συμμετείχαν μαζί μας sessions και τεχνικούς αλλά από τον προσεχή Δεκέμβριο θα ´χετε να κάνετε μόνο με τους Active Member και το Αρσενάλι τους επί σκηνής. Επίσης θα προστεθεί πλούσιο οπτικό υλικό και φυσικά πολλά καινούρια τραγούδια. Ήθελα να σας ενημερώσω για να είμαι εντάξει και να ξέρετε τι θα ανταμώσετε όσοι κάνετε το κόπο και τραβηχτείτε στα live. Από τον Δεκέμβρη λοιπόν έρχονται τα ατόφια και τα καλύτερα.
Ευχαριστώ
B.D.Foxmoor»

Αφήστε το σχόλιό σας