Οι ABBA μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν δύο νέα τραγούδια μετά από 35 χρόνια. Θα έχει συνέχεια η επανασύνδεσή τους;

Οι μουσικοί των ABBA, Björn Ulvaeus και Benny Andersson εξακολουθούν να τρέφουν ελπίδες για μία εκπληκτική, σύντομη επανένωση με τις πρώην συζύγους τους και τραγουδίστριες του συγκροτήματος, Agnetha Fältskogκαι Anni-Frid Lyngstad, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον.

Εκπληκτική χαρακτηρίζουν οι δύο τραγουδοποιοί τη συνάντηση που είχαν με τις δύο πρώην συζύγους τους και τραγουδίστριες την άνοιξη για την ηχογράφηση των δύο νέων τραγουδιών τους.

«Συναντηθήκαμε στο στούντιό μου στη Στοκχόλμη και γράψαμε τα τραγούδια. Ήταν υπέροχο», δήλωσε ο πιανίστας Andersson στην κυριακάτικη «Welt» με τον Ulvaeus  να προσθέτει: «Ένιωσα καλά».

Τα δύο νέα τραγούδια θα είναι μέρος μίας πιλοτικής περιοδείας που έχει προγραμματιστεί για το 2019, όπου οι ABBA θα εμφανιστούν στη σκηνή σαν avatar και δημιουργήθηκαν ειδικά γι’ αυτό το πρότζεκτ.

Πέρασαν περισσότερα από 35 χρόνια από τη διάλυση των ABBA, το 1982 και η επανασύνδεση στο στούντιο τους έκανε καλό.

«Μόνο εμείς και η μπάντα», δήλωσε ο Benny Andersson, ωστόσο δεν πιστεύει ότι θα δημιουργήσουν περισσότερα τραγούδια, αλλά δε θέλει να το αποκλείσει. «Μόνο αν χρειαστεί να κάνουμε περισσότερα τραγούδια για την παράσταση με τα avatar, τότε ίσως αυτό να συμβεί», δήλωσε στην εφημερίδα.

Πάντως τα πρώην μέλη του συγκροτήματος δε δείχνουν πρόθυμα να επανενωθούν στη σκηνή και προτιμούν να αφήσουν τις παραστάσεις στα avatar, ωστόσο διατηρούν μια πιθανότητα ανοιχτή: «Δε θα το κάνουμε, αλλά έχουμε πάντα το δικαίωμα να αλλάξουμε γνώμη.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας