Γιάννης Πλούταρχος - Αποκλειστικά

Ο Γιάννης Πλούταρχος όπως γνωρίζουμε εδώ καιρό έντυσε με τη φωνή του το τραγούδι της θεατρικής παράστασης «Έφη. Από το ευτυχία». Ένα τραγούδι που αναμενόταν με ανυπομονησία και πλέον έχουμε την ευκαιρία να το ακούσουμε!

Η παράσταση «Έφη. Από το ευτυχία» είναι ένας μονόλογος της ψυχολόγου Κατερίνας Μαγγανά, που ερμηνεύει ο ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, σε σκηνοθεσία του Ακύλα Καραζήση, ο οποίος ανεβαίνει στο θέατρο Αποθήκη και τις προάλλες είχε την επίσημη πρεμιέρα του.

Το θεατρικό έργο αφορά τη ζωή ενός 45χρονου οικογενειάρχη και τις ανατροπές που πραγματοποιούνται στη ζωή του όταν εμφανίζεται ο παιδικός του έρωτας με ένα μυστικό!

Ο Γιάννης Πλούταρχος ερμηνεύει το τραγούδι της θεατρικής παράστασης μαγεύοντας για ακόμη μία φορά με την μοναδική του φωνή, ένα ζεϊμπέκικο με τίτλο «Μια ζωή, μια αγάπη», του οποίου τη μουσική υπογράφει ο δεξιοτέχνης Χρήστος Νικολόπουλος και τους στίχους ο Δημήτρης Τσάφας. Το «Μια ζωή, μια αγάπη» πρόκειται να συμπεριλαμβάνεται στο νέο δίσκο του Γιάννη Πλούταρχου «Κάτω από τον ίδιο ήλιο» ο οποίος θα κυκλοφορήσει από τη Heaven Music σε λίγες ημέρες!

loading...

Αφήστε το σχόλιό σας