Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει Σήμερα
Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει Σήμερα

Ο Μπρους Γουίλις επιστρέφει στον πιο χαρακτηριστικό ρόλο της καριέρας του και φέρνει την Ευρώπη σε κατάσταση πανικού!

Η πέμπτη συνέχεια της θρυλικής περιπέτειας «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» βρίσκει τον Τζον Μακλέιν (Μπρους Γουίλις) αντιμέτωπο, αυτή τη φορά, με τη διαφθορά στο πολιτικό σύστημα της Ρωσίας. Ο βετεράνος σκληροτράχηλος πράκτορας φτάνει στη Μόσχα, αναζητώντας τον γιο του, με τον οποίο έχουν απομακρυνθεί τελευταία. Εκεί λοιπόν ανακαλύπτει πως ο Τζακ – το σπλάχνο του – δουλεύει ως μυστικός πράκτορας της κυβέρνησης και συγκεκριμενα στην προσωπική ασφάλεια ενός σημαντικού πληροφοριοδότη της Αμερικής, του Κομάροφ, προσπαθώντας να αποτρέψει μια καταστροφική κομπίνα που θα μπορούσε έτσι απλά να προκαλέσει τον μεγαλύτερο πυρηνικό εφιάλτη της ανθρωπότητας.

Θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές τους, οι αδιόρθωτοι, αεικίνητοι Μακλέιν δεν διστάζουν να αναμετρηθούν με το πιο σκληρό κομμάτι της Ρώσικης μαφίας και προσπαθούν να ξεπεράσουν τα απροσδόκητα εμπόδια, προκειμένου να καταφέρουν να προστατέψουν τον Κομάροφ και να αποτρέψουν ένα καταστροφικό έγκλημα στην περιοχή του Τσέρνομπιλ. Επειδή ο παλιός είναι αλλιώς αλλά και ο νέος είναι ωραίος, πατέρας και γιος καταφέρνουν να συντονιστούν άψογα και να δημιουργήσουν ένα αχτύπητο δίδυμο.

Η πιο ξέφρενη απ’όλες τις ταινίες δράσης που απεικονίζουν τις περιπέτειες του αειθαλούς τιμωρού έρχεται να προσφέρει ασταμάτητη, ρεαλιστική δράση και άφθονο χιούμορ σε μια κινηματογραφική ιστορία γνήσιας αστυνομικής περιπέτειας. Ανεξέλεγκτες καταστάσεις παρανομίας μιας πρωτοκλασάτης μερίδας της εξουσίας, εγκλήματα πολιτικής διαφθοράς, επικές καταδιώξεις, εκρήξεις τεστοστερόνης και καυστικές ατάκες φωτιά τοποθετούνται σε πρώτο πλάνο, αφήνοντας στο υπόβαθρο της ρεαλιστικής αυτής περιπέτειας έναν ξεχωριστό συναισθηματικό κόσμο.

Ο πιο σκληρός κινηματογραφικός ντετέκτιβ της Αμερικάνικης επικράτειας, έρχεται στη Ρωσία, όχι απλά για να σώσει το τομάρι του “παραστρατημένου” του γιου, αλλά για να προσφέρει τονωτικές ενέσεις αδρεναλίνης στο είδος της κινηματογραφικής περιπέτειας και να δώσει ένα καλό μάθημα στους αγνώμονες κακοπροαίρετους του πλανήτη ετούτου. Και δεν διστάζει να το κάνει ακόμη και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου…

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Odeon

Trailer:

Αφήστε το σχόλιό σας