Η Selena Gomez συνέντευξη στο περιοδικό Instyle αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ιδιωτική της ζωή… θα έβγαινα με τον Zayn Malik!

Παρά τις φήμες πως είναι έτοιμη – γύρισε – θα γυρίζει – στην αγκαλιά του Justin Bieber, η Selena Gomez σε συνέντευξη της στο περιοδικό Instyle UK μίλησε για την ερωτική της ζωη, η οποία θα κάνει το βλέμμα σαν τίποτα, αλλά απασχολημένος αυτή τη στιγμή. Ο νεαρή τραγουδίστρια ανοίγεται και αποκαλύπτει:

Μερικές φορές νομίζω ότι μοιάζω με μια δεκαεξάχρονη, και αυτό είναι απογοητευτικό, γιατί θέλω να βγω με παιδιά μεγαλύτερα από μένα (ο Justin Bieber είναι δυο χρόνια μικρότερος της). Κουράστηκα να μιλάμε για την ιστορία με τον Justin Bieber. Δεν θέλησα ποτέ η ζωή μου για να γίνει μια ιστορία για τις εφημερίδες. Αν ο Zayn Malik μου ζητούσε να βγούμε ραντεβού; Λοιπόν, τότε θα με βλέπατε μαζί του.Απλά αστειεύομαι, αλλά δεν αστειεύομαι

Αυτά είπε η Selena, και εμείς δεν ξέρουμε αν ο Zayn Malik θα της ζητήσει να βγούνε ραντεβού, αυτό που ξέρουμε είναι πως το πρώην μέλος των One Direction είναι στο studio και ετοιμάζει το solo άλμπουμ του ντεμπούτο του.

zayn-malik-and-selena-gomez-hit-channel -1

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως η Selena έχει φροντίσει να βρίσκεται ή να φαίνεται πως βρίσκεται σε σχέση με χαρακτήρες που είναι της μόδας στο έφηβο κοινό την καλύτερη στιγμή της καριέρας τους: Με τον Nick Jonas στο απόγειο των Jonas Brothers, τον Taylor Lautner τη στιγμή της ακμής του Twilight, με τον Justin Bieber αμέσως μετά τον  «Baby» που τον εκτόξευσε στα chart παγκοσμίως.

Αφήστε το σχόλιό σας