Στους μουσικούς ρυθμούς της 80ης ΔΕΘ θα «χορεύει» για εννέα ημέρες η Θεσσαλονίκη, μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών με γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού μουσικού στερεώματος.

Κάθε βράδυ η υπαίθρια σκηνή στο Τόξο ΧΑΝΘ θα δονείται από τον συναυλιακό παλμό, προσφέροντας την ευκαιρία στους επισκέπτες της 80ης ΔΕΘ να απολαύσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου και μάλιστα χωρίς επιπλέον κόστος, πέραν του εισιτηρίου εισόδου τους στην Έκθεση. Σημαντική στιγμή στο συναυλιακό αυτό πρόγραμμα θα αποτελέσει το αφιέρωμα στα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, με τον κορυφαίο Γιώργο Νταλάρα και την ανεπανάληπτη Ελένη Βιτάλη, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.

>Η ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με το Κοσμοράδιο φέρνει στη σκηνή της 80ης ΔΕΘ τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τους ONIRAMA, τον Stan, τους Vegas, τον Πάνο Κιάμο, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Ελένη Φουρέιρα, τους Boys & Noise και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Παράλληλα, από κοινού με την εταιρεία ecopolis, ανεβάζει στη Θεσσαλονίκη τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Πάνο Μουζουράκη με την Πέννυ Μπαλτατζή.

  • Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών, που σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα, τόσο της νεολαίας όσο και των μεγαλύτερων ηλικιών, έχει ως εξής:
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Hit Channel Γιάννης Κότσιρας - Για σένα video clip

Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τη μουσική γιορτή με τις υπέροχες μελωδίες τους και τις μαγικές φωνές τους ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας.

Κωνσταντίνος Αργυρός - Δεύτερη Φορά
Onirama - Ονιράμα - Hit Channel Stan - Stratos Antipariotis - Hit Channel

Τη σκυτάλη παίρνει την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός, από τους σημαντικότερους λαϊκούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, ενώ φωτιά στη σκηνή θα βάλουν με τα τραγούδια τους τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου οι ταξιδιάρηδες ONIRAMA, ο δυναμικός Stan και οι πρωτοπόροι Vegas.

Πάνος Μουζουράκης

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου ο όλο εκπλήξεις Πάνος Μουζουράκης και η αγαπημένη Πέννυ Μπαλτατζή υπόσχονται μελωδικά μουσικά ταξίδια.

Γιώργος Νταλάρας  Βιτάλη

Με μια συναυλία αφιέρωμα στα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη ανεβαίνουν την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της 80ης ΔΕΘ οι κορυφαίοι Γιώργος Νταλάρας και Ελένη Βιτάλη, σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στο έργο του μεγάλου μας συνθέτη.

Πάνος Κιάμος - Αγάπη Ρε Μουνιά Γιώργος Μαζωνάκης | Το.. βαρύ «Τίμημά» του αποκαλύπτεται! #teaser

Την Πέμπτη 10 του μηνός ο ασύγκριτος Πάνος Κιάμος υπόσχεται μια αυθεντική λαϊκή βραδιά, ενώ την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου ο ανεπανάληπτος Γιώργος Μαζωνάκης έρχεται να παρασύρει τον κόσμο.

Μιχάλης Χατζηγιάννης (628x356px)
 Ελένη Φουρέιρα (Nov 2014) - Hit Channel  Boys & Noise - Hit Channel

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου η σκηνή της 80ης ΔΕΘ θα απογειωθεί με την εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα και τους λατρεμένους από τη νεολαία Boys & Noise, ενώ το συναυλιακό πρόγραμμα θα κλείσει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου με τον καλύτερο τρόπο η βελούδινη και ρομαντική φωνή του αγαπημένου Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Τις συναυλίες, που θα ξεκινούν καθημερινά στις 21:30, θα παρουσιάζει ο γνωστός παρουσιαστής Τάσος Ριζόπουλος.

(Δελτίο Τύπου)

Αφήστε το σχόλιό σας