Ανακαλύψτε εφτά πράγματα για τον super DJ που ίσως δεν ξέρετε και ποτέ δεν φανταζόσασταν.

Αλήθεια 1. Ο Otto Knows και ο Avicii ήταν συμμαθητές.

Ο Otto Jettman και ο Tim Bergling πήγαν στο ίδιο σχολείο και ήταν συμμαθητές. Ο Alesso επίσης ήταν στο ίδιο σχολείο.

Αλήθεια 2. Χρειάστηκαν σχεδόν 9 μήνες για να ονομάσει το περίφημο κομμάτι γνωστό ως, Levels.

Όλα ξεκίνησαν με ένα ανώνυμο κομμάτι που παίχτηκε από τον Avicii στο Essential Mix στο Radio1 του BBC στις 11 Δεκέμβρη 2010. Οι fans άρχισαν να το αποκαλεί ‘ID’ και ήταν ήδη μια μεγάλη επιτυχία live αλλά και στο YouTube. Αργότερα ο Σουηδός άλλαξε το λίγο τραγούδι και τελικά το κυκλοφόρησε ως «Levels» στις 28 Οκτωβρίου 2011.

Αλήθεια 3.Το «Levels» δεν ήταν πάντα ένα δημοφιλές τραγούδι.

Υπήρχε μια εποχή όπου Avicii έκανε τα πάντα για να προωθήσει τα κομμάτια του. Μάλιστα είχε στείλει και ένα αντίγραφο της πρόωρης έκδοσης του «Levels» στον DJ, Henrik Β. Αργότερα ανακάλυψε ότι ο Avicii ήθελε να συνεργαστεί μαζί του σχετικά με το «Levels» αλλά ο Henrik αρνήθηκε, ίσως να το μετανιώνει τώρα.

487028_507364515950291_141360737_n

Αλήθεια 4.« Avici» είναι το χαμηλότερο επίπεδο της Βουδιστικής κόλασης.

Θέλετε να μάθετε πως ο Avicii επιλέξετε το όνομα του; Ένας φίλος του του είπε πως το Avici είναι το χαμηλότερο επίπεδο της βουδιστικής κόλαση και δεδομένου ότι όλα τα ονόματα που ήταν πιασμένα στο MySpace πήρε αυτό.

Αλήθεια 5. Οι Μελωδίες του Avicii αρχικά διανέμονται μέσω των blogs.

Στην αρχή της καριέρας του τα μουσικά blogs ήταν ιδανικά για τον Avicii να διαδώσει τη μουσική του και ο Avicii ήταν πολύ ενεργός στο φόρουμ Laidback Luke. Έτσι ο Ash Pournouri τον ανακάλυψε.

Αλήθεια 6.Ο Avicii συνεργάζεται με τον Ralph Lauren.

Πιθανόν να έχετε παρατηρήσει κάτι για τα ρούχα του Avicii στο βίντεο για το “Silhouettes”. Ο Σουηδός δεν είναι μοντέλο για τον Ralph Lauren. Είναι το νέο πρόσωπο της Ralph Lauren για τις σειρές «Denim» και «Supply».

Αλήθεια 7.Πρώτη κυκλοφορία του Avicii ήταν ένα remix του τραγουδιού θέματος του Lazy Jones, παιχνίδι στο Commodore 64.

Το τραγούδι έχει βγει εδώ και περίπου 5 χρόνια, όταν ο Tim ήταν μόλις 18 ετών. Όταν ακούς αυτό το τραγούδι δεν ακούς το χαρακτηριστικό «Melodic Bromance» στυλ που έχει γίνει σήμα κατατεθέν του Avicii, αλλά δεν ακούγεται όμορφα!

Αφήστε το σχόλιό σας