Οι 48 Ώρες, Ketjak και Mark Angelo θα εμφανιστούν ζωντανά στο έκτο Lake Party στη Λίμνη Τριχωνίδα!

Μια παρέα φίλων ήθελε να κάνει ένα διαφορετικό event από όλα τα προηγούμενα για τα δεδομένα του Αγρινίου. Η ιδέα έπεσε, και το Κτήμα Πιθάρι ¨lake living¨ την αγκάλιασε ζεστά. Στο μοναδικό καταπράσινο περιβάλλον που διαθέτουν οι χώροι δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα και η δίψα μικρών και μεγάλων για ποιοτική διασκέδαση έδωσαν ώθηση ώστε το lake party να επαναληφθεί.

Η ιδέα πίσω από τη διοργάνωση και την υλοποίηση του LAKE PARTY είναι η διαμόρφωση ενός φρέσκου εναλλακτικού event που όμοιό του στο Αγρίνιο να μην έχει ξαναγίνει.

Ο Αύγουστος έφτασε και μαζί του φέρνει το μεγαλύτερο closing party του καλοκαιριού για έκτη χρονιά!

LAKE PARTY #6!

Ελάτε να αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο πλάι στη λίμνη Τριχωνίδα σε ένα διήμερο γεμάτο δραστηριότητες και δυνατές εμφανίσεις!

Lake Volley
Lake Water Sports
Ζωντανή μουσική με συγκροτήματα
Live DJ Sets
και πολλές άλλες εκπλήξεις!!!

Έναρξη: 3:00μμ

Την Πέμπτη 22/08, Ημέρα 1η, WARM UP: Xαλαρό απόγευμα με μαγευτική θέα παρέα με dj sets αλλά και ζωντανή μουσική από τους «Καπελναουμ».

Tην Παρασκευή 23/08: Ημέρα 2η, το γνωστό σε όλους σας LAKE PARTY επιστρέφει για τη μεγαλύτερη νύχτα του καλοκαιριού παρέα με τους : 48 Ώρες, The Coogars, Νίκο Κατσιγιάννη (warm up), Ketjak, Yalena και Mark Angelo.

ΥΓ: Το party αναμένεται καυτό ως συνήθως, για αυτό ντυθείτε ελαφριά!

Αφήστε το σχόλιό σας