Όμορφες, σέξι και καλές αθλήτριες: 6 surfers που πρέπει να κάνετε follow στο instagram

Το surfing είναι σέξι, και το ξέρετε. Αγαλματένια κορμιά, μαυρισμένο δέρμα,  μαλλιά ξανοιγμένα από τον ήλιο. Και δεν μιλάμε μόνο για τους άνδρες surfer, αλλά – κυρίως – για τις γυναίκες. Ο κόσμος του επαγγελματικού surfing είναι γεμάτη από πανέμορφες (και ταλαντούχες) αθλήτριες, που χαίρεσαι να βλέπεις είτε για τη γοητεία τους, αλλά και για το ταλέντο τους να καβαλάνε τα κύματα.6 πανέμορφες surfers που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε follow.

kelia_moniz2

Kelia Moniz: η surfer και μοντέλο Roxy, μιγάδα Ιαπωνέζα, Χαβανέζα, Κινέζα και Προτογαλλίδα. Έχει λάβει το καλύτερο από κάθε χώρα, και οπλισμένη με την ομορφιά και το πάθος έχει γίνει ένα από τα πιο σεβαστές longboarder. Ακολουθήστε την στο Instagram.

bruna_schmitz2

Bruna Schmitz, μαζί με Kelia και την φίλη από το team Roxy, Monyca Eleogram, ταξιδεύει τον κόσμο με μια σανίδα του surf και ψάχνει για το τέλειο κύμα. Μπορείτε να την ακολουθήσει στο Instagram σε αυτό το link.

monyca_eleogram2

Monyca Eleogram: με την Kelia και τη Bruna σχηματίζουν την ομάδα γνωστή στα social σαν #3Amigos και είναι μέρος του team Roxy. Ακολουθήστε την στο Instagram για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

alana_blanchard

Αν μιλάμε για surfing και αισθησιασμό δεν γίνεται ν’ αφήσουμε εκτός την Alana Blanchard: Εκτός από πολύ καλή αθλήτρια είναι τόσο όμορφη που σου κόβεται η ανάσα. Αυτό είναι το προφίλ της Instagram για να την ακολουθήσετε.

lindsay_perry

Δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η Lindsay Perry: σέξι, δυναμική και σούπερ δημιουργική. Τη βρίσκετε στο Instagram σε αυτό το link.

anastasiaashley

Και τέλος η αγαπημένη μας για πολλούς λόγους Anastasia Ashley της οποίας το προφίλ δεν χορταίνουμε να κοιτάμε. Αυτή είναι η σελίδα της.

Αφήστε το σχόλιό σας