Από την συνεργασία της Rihanna με τους Coldplay μέχρι του Eminem με τον θρύλο Elton John

Ο κόσμος της μουσικής είναι γεμάτος συνεργασίες. Μερικές είναι προβλέψιμες ή αναμενόμενες πως αργά ή γρήγορα θα γίνου, όπως της Beyonce με τον Jay-Z, ή της Rihanna με τον Drake και άλλες απλές απρόσμενες. Και μπορεί να έχουμε συνηθίσει (έγινε και αρκετή κουβέντα) να βλέπουμε την Lady Gaga και τον Tony Bennett να τραγουδάνε μαζί, αλλά για σκεφτείτε πόσο απρόσμενο ήταν να δούμε τον Eminem με τον Elton John.

Ορίστε μερικές περίεργα απρόσμενες συνεργασίες που ένωσαν δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους.

1 “Numb/Encore” – Linkin Park ft. Jay-Z

Οι Linkin Park όχι απλά έκαναν ένα τραγούδι με τον Jay-Z, αλλά στη πραγματικότητα ένα ολόκληρο άλμπουμ. Και μάλιστα το Collision Course ήταν μια μεγάλη επιτυχία.

2 “The Lady Is A Tramp” – Tony Bennett & Lady Gaga

Ανάμεσα στην Lady Gaga και τον Tony Bennett υπάρχει μια ξεχωριστή φίλια. Μουσικά είναι η νύχτα η μέρα, άσχετα αν η Gaga λατρεύει τη Jazz, όταν όμως συνεργάζονται το αποτέλεσμα είναι μοναδικό . Αρκεί να ακούσει κανείς το “Cheek To Cheek” .

3 “Just One Yesterday” – Fall Out Boy ft. Foxes

Αυτό και είναι από τα άγραφα. Από την μία οι Fall Out Boy μια rock band και από την άλλη η Foxes μια τραγουδίστρια electronic, synthpop.

4 “T.H.E” – will.i.am ft. Jennifer Lopez & Mick Jagger

OK μία συνεργασία will.i.am και Jennifer Lopez δεν είναι κάτι ξεχωριστό, όμως στην περίπτωση του “T.H.E” στο κόλπο μπαίνει και ο παππούς της rock Mick Jagger… The Hardest Ever

5 “Princess Of China” – Coldplay ft. Rihanna

Rihanna και Coldplay συνεργάζονται σε ένα από τα απρόσμενα και αταίριαστα ντουέτα. Όμως η μουσική δεν γνωρίζει από μουσικά είδη και μουσικές διαφορές και όπως λέει και ο Giorgio Moroder «Όταν θέλεις να ελευθερώσεις το μυαλό σου για μια ιδέα της αρμονίας και της μουσικής να είναι σωστή, μπορείς να κάνεις ό, τι θέλεις».

6 “Stan” – Eminem ft. Elton John

Ναι το ξέρουμε η επίσημη έκδοση αυτού του τραγουδιού ήταν από τον Eminem, σε συνεργασία με την Dido. Αλλά κατά τη διάρκεια των Grammy Awards του 2006, ο ράπερ τραγούδησε μια εκδοχή του «Stan» ζωντανά με τον θρύλο Elton John… Το περιμένατε;

Αφήστε το σχόλιό σας